Vaste gezichten

Vaste gezichten

Een vertrouwd gezicht die weet wat je baby nodig heeft en jou het vertrouwen geeft om met een gerust gevoel naar je werk te gaan.

Kleine, huiselijke groepen

Kleine, huiselijke groepen

Je baby voelt zich thuis in een ruimte die veilig is en is ingericht met natuurlijke materialen en kleuren die zorgen voor een geborgen, huiselijke sfeer.

Babyspecialist

Babyspecialist

Medewerkers die extra kennis hebben over hechting, waarbij ze altijd de juiste balans vinden tussen veiligheid en uitdaging.

Ondersteuning & advies al voor start opvang

Ondersteuning & advies al voor start opvang

Je kunt voor de start van de opvang bij onze babyspecialisten terecht met alle vraagstukken die op je pad komen als prille ouders.

Contact met dieren

Contact met dieren

Wij laten de baby’s op jonge leeftijd kennismaken met de dieren. Ze observeren bewegingen, voelen de vacht en geven hen eten.

Iedere dag naar buiten

Iedere dag naar buiten

Buitenlucht is gezond voor de weerstand, maar de natuur heeft zoveel moois wat baby’s kunnen ontdekken. De geluiden buiten zijn rustgevend.

Eten & slapen zoals thuis

Eten & slapen zoals thuis

Je baby slaapt en eet zoals hij dat vanuit huis gewend is. De structuur die hij van huis uit kent volgen we tijdens een dag op de opvang.

Samen ontdekken

Samen ontdekken

Je baby leert samen met leeftijdsgenootjes de wereld om hem heen ontdekken. Hij leert spelenderwijs van andere kinderen.

De beste babyopvang Je wilt het allerbeste voor jouw baby! Wanneer je zelf even niet voor hem of haar kunt zorgen, nemen wij dit met liefde en betrokkenheid van je over. Jouw baby is bij onze pedagogisch medewerkers in de beste handen. In samenwerking met de babyspecialisten zorgen zij ervoor dat jouw baby precies krijgt wat nodig is. Samen ontdekken en beleven zij hun nieuwe wereld en jij wordt onder andere via de persoonlijke app altijd op de hoogte gehouden van alle avonturen. Bij onze babyopvang ben je verzekerd van de beste verzorging, de juiste aandacht en een plek waar jij en jouw baby zich snel thuis voelen.

Wil je weten wat er voor jou en je zoon of dochter mogelijk is en hoe de opvang er voor jullie uit kan zien? Onze collega’s van Klantrelaties & Advies weten alles over de mogelijkheden en adviseren je graag.

Contact