Waar te vinden

Vijf unieke opvanglocaties in Rosmalen, Empel, Berlicum en Vinkel. Binnen onze herkenbare sfeervolle huisstijl heeft iedere opvanglocatie haar eigen identiteit. Voel je thuis en ervaar zelf welke opvanglocatie het beste bij jullie past. Onze kinderdagopvanglocaties liggen in de buurt van scholen en nabij uitvalswegen; ideaal voor inwoners van Rosmalen, Berlicum, Vinkel, Nuland, De Groote Wielen, Empel en Den Bosch-Noord (Maaspoort).

Locaties:

Vinkel 

Rosmalen

Berlicum

 

Openingstijden
Kinderopvang ’t Goudvisje is het hele jaar geopend, van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.
Uitzondering hierop vormen officiële feestdagen; nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag en Eerste & Tweede Kerstdag. Op deze dagen zijn wij gesloten. Daarnaast zijn wij eens in de vijf jaar gesloten op 5 mei.

Inspectierapporten
De GGD controleert op mogelijke risico’s in een kinderopvangorganisatie. De controles richten zich hoofdzakelijk op de kwaliteit van de dagelijkse praktijk. De omgang met kinderen, leidster kind ratio, inrichting en het gebruik van ruimtes staan centraal. Een GGD-inspecteur stelt na een bezoek een inspectierapport op. Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen vind je het laatste inspectierapport van de opvanglocatie naar jouw keuze (www.landelijkregisterkinderopvang.nl).