Disclaimer

Disclaimer

Met constante zorg en aandacht werkt Kinderopvang ‘t Goudvisje aan de samenstelling van de website www.goudvisje.nl. Ondanks onze inspanning is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website is altijd voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Informatie dient geverifieerd te worden bij Kinderopvang ‘t Goudvisje BV en er dient navraag te worden gedaan naar de van toepassing zijnde voorwaarden.

Auteursrecht

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Kinderopvang ’t Goudvisje BV. De informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, software, of andere informatie mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Kinderopvang ’t Goudvisje BV.

Veiligheid

Deze website bevat links naar externe internetpagina’s. Kinderopvang ’t Goudvisje BV is niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van internetpagina’s waarnaar op deze website een link is opgenomen of van internetpagina’s waarop een link is opgenomen naar deze website.