Disclaimer, Privacy & Cookies

Disclaimer

Met constante zorg en aandacht werkt Kinderopvang ‘t Goudvisje aan de samenstelling van de website www.goudvisje.nl. Ondanks onze inspanning is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website is altijd voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Informatie dient geverifieerd te worden bij Kinderopvang ‘t Goudvisje BV en er dient navraag te worden gedaan naar de van toepassing zijnde voorwaarden.

Auteursrecht

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Kinderopvang ’t Goudvisje BV. De informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, software, of andere informatie mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Kinderopvang ’t Goudvisje BV.

Veiligheid

Deze website bevat links naar externe internetpagina’s. Kinderopvang ’t Goudvisje BV is niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van internetpagina’s waarnaar op deze website een link is opgenomen of van internetpagina’s waarop een link is opgenomen naar deze website.

Privacy

Wij vinden het belangrijk dat je weet hoe wij met de persoonsgegevens omgaan, zodat je erop kunt vertrouwen dat je gegevens bij ons in goede handen zijn. Uw persoonsgegevens verwerken wij volgens de Wet bescherming persoonsgegevens.

Waar gebruiken wij uw persoonsgegevens voor?
Als je klant bij ons wordt vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij kunnen je persoonsgegevens gebruiken om:

  • je aanvraag te verwerken
  • een plaatsingsovereenkomst op te maken
  • statistisch onderzoek te doen
  • te voldoen aan de wet
  • de relatie met te onderhouden en uit te breiden
  • aanbiedingen te doen
Cookies

Via onze website worden cookies gebruikt van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics- informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Wij hebben Google Analytics privacy vriendelijk ingesteld, waarmee wordt voldaan aan de wet bescherming persoonsgegevens. Onderdeel hiervan is een bewerkingsovereenkomst en het anonimiseren van je IP adres.