Let’s Meet Event

Let’s Meet Event – werken bij de leukste kinderopvang uit de regio? Dit is je kans

17-4-2019

Wanna meet?

Wij hebben hulp nodig. Zo simpel is het! Voor leuke gekke gepassioneerde mensen is altijd ruimte en omdat we blijven groeien hebben we die hard nodig.
Contract voor 36 uur, 27 uur of 12 uur vast per week? Wat jij wil ….. kan bij ons meteen!

Kom kennismaken en loop 17 april tussen 18.30 uur en 21.30 uur binnen tijdens het Let’s Meet Event aan de Empelseweg 60 te Empel & …….
Eten vooraf is niet nodig, dat kan bij ons
Neem je CV mee en ruil deze tegen een Goodie Bag
Ervaar & Beleef waarom wij de leukste en beste kinderopvang zijn
Volop medewerkers & ouders aanwezig om mee te babbelen
Wees gewaarschuwd …… Als je leuk bent willen we je graag houden!

That’s the job
Ouders en kinderen komen al graag bij ons. Ben jij prettig gestoord met een passie voor kinderen, dan ben jij misschien wel die echte ‘Goudvis’ die wij zoeken. Werken bij de top in kinderopvang is niet voor iedereen weggelegd, daar zijn we ook eerlijk in. De lat ligt best hoog, maar dan heb je ook wat. Gegarandeerd veel plezier en energie. Wij zijn verzot op het uitdragen van natuur, cultuur, sport, buitenleven, dieren, muziek, wetenschap en ga zo maar door. Heb je dat in je en wil je daar iets mee? Dan kun je bij ons zeker je ei kwijt.

Is it you?

  • Jij snapt kinderen, ziet ze als individuen met eigen ontwikkeling en talent – de juiste basis voor een Goudvis status
  • Je bent prettig en toegankelijk – omdat wij gastvrijheid heel belangrijk vinden en het zelf ook zijn
  • Je bent leergierig en hebt de wil om te winnen – nergens zoveel leuke competitie als bij ons
  • Je hebt altijd een glimlach op je gezicht – wij houden namelijk van positieve en lollige mensen
  • jij bent nog student, bijna afgestudeerd, hebt al ervaring, wil je omscholen of bent ZZP’er en kijkt uit naar een te gekke combinatie met je huidige job – Bij ons is er altijd plek voor iemand met onze bloedgroep
  • We kunnen het goed met elkaar vinden….. so let’s meet!

What’s in it?

Meteen vaste uren tot 36 uur op contract? Dit is zeker mogelijk, daarom gaan we graag met je in gesprek over jouw werkwensen!
Specialisatie trainingen naar keuze, of je nu baby specialist wil worden of liever de cursus tot natuurambassadeur volgt. Ons maakt het niet uit, want ieder z’n passie.

En niet te vergeten heel veel leuke nieuwe collega’s die onze organisatie tot de beste in de regio maakt. Qua beloning zijn we gebonden aan de loonschalen van de cao Kinderopvang, daar kunnen wij ook niets aan doen. Het is zeker geen beroerde cao hoor, maar dat wist je waarschijnlijk al. De job in schaal 6 levert best leuke pecunia’s op. Net afgestudeerd neem je er per maand bruto zo’n € 2.047,- mee voor de fulltime uitvoering en als je heul ervaren bent zijn dat er € 2.793,-. En dan zijn er nog wat van die standaard zaken, zoals reiskostenvergoeding als je ietsje verder weg woont.

Let’s meet

Ons maakt het niet uit, maar als je denkt dat je het in je hebt om een Goudvis te zijn dan zien we je graag 17 april!