BSO Special Art & Science – Canadasingel 10a

Canadasingel 10a
5247 WZ Rosmalen
LRK nr: 994151573

BSO Special Art & Science – Canadasingel 10a

Doe proefjes in het laboratorium, maak bijzondere creaties in het atelier, leer nieuwe dansstijlen kennen in de danszaal, maak je eigen video in de editruimte of geef een voorstelling in de theaterzaal. Op deze locatie kun je naar hartenlust kennis maken met de verschillende disciplines van ons Art & Science concept zoals; beeldende kunst & vormgeving, dans, theater, muziek, film, literatuur, poëzie, media, urban arts, design & mode, techniek en science. In samenwerking met verschillende professionals spelen we in op trends en behoeftes van kinderen en is iedere dag een onvergetelijke belevenis.

Iedere dag een unieke beleving
Het gevarieerde programma staat garant voor uitdaging, experimenteren, afwisseling en plezier. Na een schooldag ontvangen we de kinderen in de huiskamer en iedere middag worden er activiteiten of workshops georganiseerd waar kinderen aan deel nemen. In overleg met de kinderen wordt het programma bepaald, maar uiteraard verrassen wij hen ook met nieuwe uitdagingen. Hoe gaaf is het dat je zelf een computer uit elkaar kan halen en hier een robot van kan maken, of dat je met verschillende stofjes een vulkaan kan laten uitbarsten? Je eigen moodboard maakt zodat je je ideeën voor een eigen kledinglijn kan presenteren of samen een eigen lied schrijft en op de gitaar leert spelen. Je verveelt je nooit en met de uitstapjes naar bijvoorbeeld een museum, atelier of een externe workshop locatie is er altijd iets unieks te beleven.

Deze locatie kent verschillende speciaal ingerichte ruimtes; er is een danszaal, keuken/lab, huiskamer, editruimte, theater/presentatieruimte en een atelier.

Uniek aan deze locatie:

  • Deze locatie kent verschillende speciaal ingerichte ruimtes; er is een danszaal, keuken/lab, huiskamer, editruimte, theater/presentatieruimte en een atelier.
  • Gratis vervoer van school naar de Art & Science BSO
  • Mogelijk in combinatie met huidige of andere (BSO) opvang

Gratis vervoer
We gunnen alle kinderen in de omgeving Rosmalen, Empel en ’s Hertogenbosch fantastische middagen op deze Art & Science BSO. Voor scholen binnen een bepaalde straal is het vervoer van school naar de locatie helemaal gratis.
Overleg met onze afdeling Klantrelaties & Advies (073-5221670) wat de mogelijkheden zijn.

T: 073 522 16 70
E: info@goudvisje.nl