BSO Special Art & Science Perron 3

Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen
LRK nr: 186448107

BSO Special Art & Science – Perron 3 

In een geweldig ingerichte huiskamer binnen Perron 3 maken kinderen via projecten, workshops en unieke activiteiten kennis met verschillende disciplines zoals; beeldende kunst & vormgeving, dans, theater, muziek, film, literatuur, poëzie, media, urban arts, design & mode, techniek en science. In samenwerking met verschillende professionals spelen we in op trends en behoeftes van kinderen en is iedere dag een onvergetelijke belevenis.

Iedere dag een unieke beleving
Het gevarieerde programma staat garant voor uitdaging, experimenteren, afwisseling en plezier. We doen proefjes in ons lab, gaan op deze locatie het theater in om een show voor te bereiden en uit te voeren in de theaterzaal. We sluiten aan bij de dansles van de dansschool. maken kennis met verschillende instrumenten, de muziekschool en timmeren erop los in het atelier. We bezoeken een museum, maken een eigen film en onze eigen kleding.

Onze eigen ruimte bij Perron 3 is ingericht in verschillende themahoeken. Kinderen kunnen achter de piano kruipen, zich creatief uitlaten in het atelier, zich verkleden, of experimenteren in het lab. Al het meubilair is makkelijke verplaatsbaar, waardoor we de ruimte ook om kunnen toveren tot danszaal voor een workshop Hip Hop. Daarnaast maken we gebruik van de verschillende ruimtes bij Perron 3 en zoeken we de samenwerking met de verschillende professionals binnen dit culturele hart van Rosmalen.

Uniek aan deze locatie:

  • In het pand van Perron 3 zijn verschillende organisaties en verenigingen gevestigd. De ideale plek om samen te werken aan een divers aanbod voor kinderen. 
  • Gratis vervoer van school naar de Art & Science BSO
  • Mogelijk in combinatie met huidige of andere (BSO) opvang

Gratis vervoer
We gunnen alle kinderen in de omgeving Rosmalen, Empel en ’s Hertogenbosch fantastische middagen op deze Art & Science BSO. Voor scholen binnen een bepaalde straal is het vervoer van school naar de locatie helemaal gratis.
Overleg met onze afdeling Klantrelaties & Advies (073-5221670) wat de mogelijkheden zijn.

locatiemanager

Josefine Meijer  

T: 073 522 16 70
E: info@goudvisje.nl