BSO Special Outdoor

T.M. Kortenhorstlaan 1C
5240 AD Rosmalen
LRK nr: 267060063

BSO Special Outdoor

Aan de rand van het bos, op loopafstand van de zandverstuiving is een fantastische ruimte ingericht waar kinderen na school ontvangen worden door betrokken, energieke en vaste medewerkers. Een warm welkom op een plek waar kinderen zich thuis voelen. In een persoonlijk kluisje is er plek voor extra kleding en schoeisel, want iedere dag zijn we buiten en niet vies worden is geen optie!
Lekker je energie kwijt na een drukke schooldag? Dat kan op de Outdoor BSO! Outdoor staat voor uitdaging, natuur en samen. De Outdoor BSO biedt avontuurlijke, leuke en spannende ontwikkelingsgerichte activiteiten in de (vrije) natuur.

Iedere dag een unieke beleving
Het gevarieerde programma staat garant voor uitdagende activiteiten, plezier en avontuur. Kinderen ervaren momenten die zij niet snel op een schoolplein of thuis beleven. Dit maakt het tot een heel bijzondere, unieke en leerzame vrijetijdsbesteding waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Deze vorm van opvang en buitenspel is uniek en alleen bij ons te vinden. Activiteiten zijn gericht op:

 • Overlevingstechnieken
  Vuur maken, kaart en kompas lezen, routetechnieken, pionieren, knopen, gereedschap maken, moestuin aanleggen en hutten & vlotten bouwen.
 • Buitenleven
  Survival, kennis opdoen op het gebied van plant, dier, milieu & weer maar bovenal ontdekken wat de natuur te bieden heeft.
 • Spel
  Bosspel, waterplezier, balspelen, gezelschapsspelen, constructiespel en teamspelen.

Uniek aan deze locatie:

 • Avontuurlijk aanbod, waarbij de kinderen iedere dag buiten zijn
 • Gelegen in een bosrijke omgeving
 • Gratis vervoer van school naar de Outdoor BSO
 • Mogelijk in combinatie met huidige of andere (BSO) opvang

Gratis vervoer
We gunnen alle kinderen in de omgeving Rosmalen, Empel en ’s-Hertogenbosch fantastische middagen op deze avontuurlijke Outdoor BSO. Voor scholen binnen een bepaalde straal is het vervoer van school naar de locatie helemaal gratis.
Overleg met onze afdeling Klantrelaties & Advies (073-5221670) wat de mogelijkheden zijn.

Locatiemanager

Herma Sikking

T: 073 522 16 70
E: info@goudvisje.nl