BSO Special Sport – Empel

Riek 1
5236 PS Empel
LRK nr: 318425749

BSO Special Sport – Empel 

Op het terrein van voetbalvereniging Emplina worden kinderen na school ontvangen door betrokken, sportieve en vaste medewerkers. Een plek waar kinderen thuis komen na een dag school en waar ze uitgedaagd worden om nieuwe (sport) spellen te ontdekken. In samenwerking met verschillende sportprofessionals spelen we in op trends en behoeftes van kinderen.
Je hoeft geen uitblinker te zijn, alle kinderen kunnen meedoen. Op de Sport BSO maak je kennis met nieuwe sporten. Je beweegt je buiten in een vrije ruimte, met en zonder teamgenoten, met of zonder hulpmiddelen en met of zonder doel. Bewegen met plezier, dat is waar het in de Sport BSO om draait.

Iedere dag een sportieve beleving
Het gevarieerde programma staat garant voor uitdagende sport- en spelactiviteiten, afwisseling ,beweging en plezier. Na een drukke schooldag een ideale manier om je lekker uit te leven op het sportveld. Dit maakt de (mid)dagen op de Sport BSO tot een unieke, sportieve vrijetijdsbesteding samen met leeftijdsgenootjes en verschillende professionals op het gebied van sport. Activiteiten zijn gericht op:

 • Sport
  Hockey, handbal, volleybal, badminton, voetbal, tennis, zwemmen, basketbal, schaatsen, Break(dance), atletiek, boogschieten en alle andere sporten. Natuurlijk spelen we daarnaast in op trends.
 • Bewegen
  In de vrije ruimte, dropping, klimmen, vrij spel, dansen en eigen inbreng van de kinderen.
 • Spel
  Balspelen, tikspelletjes, gezelschapsspelen, teamspelen, competitie en actieve game-spelen.

Uniek aan deze locatie:

 • Sportief activiteitenaanbod waarbij de kinderen iedere dag buiten zijn
 • Sportvelden op loopafstand
 • Gratis vervoer school naar de Sport BSO
 • Zwemlesaanbod
 • Mogelijk in combinatie met huidige of andere (BSO) opvang

Gratis vervoer
We gunnen alle kinderen in de omgeving Rosmalen, Empel en ’s Hertogenbosch fantastische middagen op deze uitdagende sport BSO. Voor scholen binnen een bepaalde straal is het vervoer van school naar de locatie helemaal gratis.
Overleg met onze afdeling Klantrelaties & Advies (073-5221670) wat de mogelijkheden zijn.

Locatiemanager

Jade Halters

T: 073 522 16 70
E: info@goudvisje.nl