BSO Special Sport – Rosmalen

Laaghemaal 38
5247 NP Rosmalen
LRK nr: 425013947

BSO Special Sport – Rosmalen 

Op het terrein van voetbalvereniging OJC, met verschillende sportvelden op loopafstand worden kinderen na school ontvangen door betrokken, sportieve en vaste medewerkers. Een plek waar kinderen thuiskomen na een dag school en waar ze uitgedaagd worden om nieuwe (sport)spellen te ontdekken. In samenwerking met sportprofessionals spelen we in op trends en behoeftes van kinderen. Je hoeft geen uitblinker te zijn, alle kinderen kunnen meedoen. Op de Sport BSO maak je kennis met nieuwe sporten. Je beweegt je buiten in een vrije ruimte, met en zonder teamgenoten, met of zonder hulpmiddelen en met of zonder doel. Bewegen met plezier, dat is waar het bij de Sport BSO om draait.

Iedere dag een sportieve beleving
Het gevarieerde programma staat garant voor uitdagende sport- en spelactiviteiten, afwisseling, beweging en plezier. Na een drukke schooldag een ideale manier om je lekker uit te leven op het sportveld. Dit maakt de (mid)dagen op de Sport BSO een unieke, sportieve vrijetijdsbesteding samen met leeftijdsgenootjes en professionals op het gebied van sport. Activiteiten zijn gericht op:

 • Sport
  Hockey, handbal, volleybal, badminton, voetbal, tennis, zwemmen, basketbal, schaatsen, Break(dance), atletiek, boogschieten en alle andere sporten. Natuurlijk spelen we daarnaast in op trends.
 • Bewegen
  In de vrije ruimte, dropping, klimmen, vrij spel, dansen en eigen inbreng van de kinderen.
 • Spel
  Balspelen, tikspelletjes, gezelschapsspelen, teamspelen, competitie en actieve game-spelen.

Uniek aan deze locatie:

 • Sportief activiteitenaanbod waarbij de kinderen iedere dag buiten zijn
 • Sportvelden op loopafstand
 • Gratis vervoer van school naar de Sport BSO
 • Mogelijk in combinatie met huidige of andere (BSO) opvang

Gratis vervoer
We gunnen alle kinderen in de omgeving Rosmalen, Empel en ’s-Hertogenbosch fantastische middagen op deze uitdagende sport BSO. Voor scholen binnen een bepaalde straal is het vervoer van school naar de locatie helemaal gratis. Overleg met onze afdeling Klantrelaties & Advies (073-5221670) wat de mogelijkheden zijn.

Locatiemanager 

Jade Halters

T: 073 522 16 70
E: info@goudvisje.nl