Kinderopvang & BSO locatie Berlicum

De Groeskant 1
5258 EH Berlicum
Kinderopvang LRK nr: 224478515
BSO LRK nr: 649423197

­Kinderopvang & BSO locatie Berlicum
klik hier voor de informatie over de BSO

Kinderopvang

Alles ontdekken in je eigen tempo op een locatie met een prachtige en zeer ruime buitenruimte. Onze locatie in Berlicum beschikt over een groot buitenterrein helemaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Voor de jonge kinderen zijn er buitenslaapmogelijkheden en is er plek om in alle rust te luisteren naar ritselende blaadjes, te zien hoe de takken van de bomen bewegen en te ontdekken hoe alle natuurlijke materialen voelen. Voor peuters zijn er tal van klim-en klauter mogelijkheden, is er veel ruimte voor eigen-en vrij spel, zaaien en oogsten in de moestuin en kunnen zij iedere dag op bezoek bij het naastgelegen dierenverblijf. De overalls en de laarsjes staan klaar, want vies worden mag!

Kom binnen op deze locatie en voel je thuis. Veel licht, directe verbinding met buiten, bijzondere en uitdagende spelmaterialen, een speciale babykamer en een grote centrale speelruimte, maken deze locatie tot een fijne en bijzondere plek, waar kinderen kunnen spelen en hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Deze locatie beschikt onder andere over: 

 • 500 vierkante meter buitenruimte
 • Een aangrenzend dierenverblijf
 • Een moestuin
 • Grote centrale speelruimte 
 • Speciale ingerichte babykamer voor de allerkleinsten
 • Buitenslaapmogelijkheden

 

anchor point

Buitenschoolse opvang
Deze locatie biedt een zee van ruimte aan alle kinderen uit Berlicum en omgeving. Zowel binnen als buiten is alles speciaal ingericht voor een optimale vrijetijdsbesteding na school. Deze BSO is uniek en biedt kinderen een natuurlijke compleet andere omgeving na een dag op school, zij kunnen zich uitleven, tot rust komen, uitgedaagd worden en hun grenzen verleggen.
In het pand vinden kinderen hun eigen thuishonk, met verschillende uitdagende spelmaterialen en ruimtes waar ze gebruik van kunnen maken. De geweldige grote buitenruimte biedt kinderen o.a. de mogelijkheid vrij te spelen, broodjes te bakken boven het kampvuur en te sporten in de buitenlucht.

Uniek activiteitenaanbod
Een gevarieerd programma waarbij outdoor en sport gecombineerd wordt staat garant voor uitdagende activiteiten, plezier, afwisseling, avontuur en bewegen. Kinderen ervaren momenten die zij thuis of op een schoolplein niet snel beleven. Dit maakt het tot een hele bijzondere, unieke en leerzame vrijetijdsbesteding waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

Uniek aan deze locatie:

 • Gratis vervoer voor alle kinderen van scholen binnen een straal van 5 kilometer 
 • Stand Alone BSO, helemaal ingericht op vrijetijdsbesteding, met meer dan 500 m2 buitenspeelruimte
 • Avontuurlijk activiteitenaanbod helemaal afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen

Locatiemanager

Eva Horck 

T: 073 522 16 70
E: info@goudvisje.nl

Soort locatie

 • Babyopvang
 • Peuterarrangement
 • Buitenschoolse opvang