Kinderopvangboerderij Empel

Empelseweg 60
5236 PA Empel
Kinderopvang LRK nr: 112287165
BSO LRK nr: 159142519

Kinderopvang­boerderij Empel
klik hier voor de informatie over de BSO

Kinderopvang

Alles ontdekken op een locatie die helemaal is afgestemd op de ontwikkelingsfase van je kind. Wij bieden een huiselijke sfeer door het gebruik van veel natuurlijke kleuren en materialen. De vele glazen wanden zorgen voor ruimte en een open, geborgen en veilig gevoel. Tegelijkertijd is er zicht op het prachtige buitenterrein en halen we een stukje buiten naar binnen. Onze kinderopvangboerderij is zo ingericht dat je kind het buitenleven beleeft. Geitjes voeren, konijnen verzorgen, tomaten kweken in de moestuin en lekker ravotten op 1.500 vierkante meter speelruimte met veel groen, klimheuvels en natuurlijke speeltoestellen. De overalls en de laarsjes staan klaar, want vies worden mag! Samen optreden in het openluchttheater, insecten zoeken in het insectenhotel of leren van de geurpalen. In houten buitenbedjes kan je kind veilig buiten slapen tot een gevoelstemperatuur van -10°C. Zuurstof bevordert een diepe slaap en het werkt weerstand verhogend.

Doorgroei vanuit de kinderopvang naar de BSO kan op deze locatie. Ook onze buitenschoolse opvang ’t Haaienhonk is gevestigd in de kinderopvangboerderij.

Deze locatie beschikt onder andere over: 

 • 500 vierkante meter buitenruimte
 • Een dierenverblijf voor de pony, geiten, kippen en overige dieren
 • Een moestuin
 • Een natuurlijke ontdektuin
 • Speciale ingerichte kleine babygroepen voor de allerkleinsten
 • Buitenslaapmogelijkheden

Locatiemanager 

Ilse van Dorst

T: 073 522 16 70
E: info@goudvisje.nl

 

anchor point

Buitenschoolse opvang
De kinderopvangboerderij biedt een zee van ruimte aan alle kinderen uit de Groote Wielen, Empel en Maaspoort. Zowel binnen als buiten is alles speciaal ingericht voor een optimale vrijetijdsbesteding na school en tijdens vakanties. Deze standalone BSO is uniek en biedt kinderen een natuurlijke, compleet andere omgeving, na een dag op school. Zij kunnen zich uitleven, tot rust kunnen komen, uitgedaagd worden en hun grenzen kunnen verleggen.

Iedere dag een natuurlijke beleving
In het pand zijn meerdere ruimtes, zoals een loungehoek, een kapsalon, een atelier, uitgebreide keuken en verschillende groepsruimtes. Met het op eigen terrein gelegen BSO sport- en spelveld, bestaande uit een ruim 1000 m2 groot grasveld, aan drie zijden omzoomd door een strook van natuurlijk onkruid en hogere wildgroei, beschikken de kinderen hier over een unieke buitenruimte met veel speel- en ontdekmogelijkheden. Iedere dag zijn ze hier te vinden voor tal van activiteiten op gebied van natuurbeleving, sport & recreatie. De kinderen spelen daarnaast in de prachtige speeltuin van deze locatie. Samen met de kinderen van de kinderopvang verzorgen zij de dieren in het dierenverblijf en onderhouden ze de moestuin.

Uniek aan deze locatie:

 • Gratis vervoer voor alle kinderen van basisschool ’t Wikveld en alle scholen in de Groote Wielen.
 • Stand Alone BSO, helemaal ingericht op vrijetijdsbesteding, met meer dan 1000 m2 buitenspeelruimte.
 • Gebruik van verschillende ruimtes zoals een atelier, uitgebreide keuken, themaruimtes en een loungeruimte.
 • Dagelijks contact met dieren in het eigen dierenverblijf op deze locatie. Met onder andere een pony, konijnen, geiten, kippen en konijnen.
 • Perfect te combineren met één of meerdere middagen op een BSO special – Art & Science, Outdoor en/of Sport.

Locatiemanager

Herma Sikking

T: 073 522 16 70
E: info@goudvisje.nl

Soort locatie

 • Babyopvang
 • Peuteropvang
 • Buitenschoolse opvang