Kindcentrum De Hobbit

Laaghemaal 36
5247 NP Rosmalen
Kinderopvang LRK nr: 170583478
BSO (onderbouw) LRK nr: 298105615

De Hoge Kamp 9
5247 WH Rosmalen
BSO (bovenbouw) LRK nr: 278537625

Kindcentrum De Hobbit

Het Peuterarrangement (de Otters), de baby-en peutergroepen en de BSO groep (de Hamerhaaien) bevinden zich in het pand voor de onderbouwkinderen van basisschool de Hobbit.

Binnen het gebouw heeft het Peuterarrangement zijn eigen ruimte. Peuters krijgen hier binnen de thema’s die aansluiten bij het onderwijs nieuwe uitdagingen aangeboden. Er is volop plek om samen met leeftijdsgenootjes nieuwe dingen te leren en ontdekken. De ideale voorbereiding op het basisonderwijs.

Voor de schoolgaande kinderen hebben wij onze eigen BSO ruimte – ons honk – waar wij de kinderen ontvangen. De ruimte is ingedeeld met verschillende hoeken, waar kinderen zelf hun spel en vrijetijdsbesteding kunnen kiezen naast het veelzijdige activiteitenaanbod. De kinderen maken ook gebruik van de ruime speelzaal en een podium waar zij naar eigen invulling optredens, sketches of bijvoorbeeld musicals kunnen opvoeren. In de uitgebreide keuken worden regelmatig culinaire maar verantwoorde hoogstandjes bereid.

Kenmerkend voor deze locatie is de vrije ligging, met op steenworp afstand de sportvelden van de voetbalvereniging waar de kinderen dankbaar gebruik van maken voor een diversiteit aan sportieve activiteiten.

In de groene omgeving waar deze locatie zich bevindt gaan de kinderen regelmatig op ontdekking. Er zijn veel groene speelparken, maar ook vrije natuurvelden, waar van alles te vinden is. De nabijgelegen Groote Wielenplas wordt regelmatig bezocht voor verkoeling – in de zomer – en om in het voorjaar visjes te vangen.

Uniek aan deze locatie:

  • Vrije centrale ligging met veel groene (speel)parken.
  • Naast de sportvelden van OJC waar we onbeperkt gebruik van kunnen maken.
  • Goede samenwerking en warme overdracht met het team van basisschool de Hobbit.
  • Veel aandacht voor natuurbeleving, iedere dag is er buiten wat te beleven.
  • Perfect te combineren met één of meerdere middagen op een BSO special – Art & Science, Outdoor en/of Sport

Locatiemanager 

Kim van Dinther

T: 073 522 16 70
E: info@goudvisje.nl

Soort locatie

  • Babyopvang
  • Peuteropvang
  • Buitenschoolse opvang