Michelle, Kathy, Marjan & Marian – Afdeling Klantrelaties

Afdeling Klantrelaties & Advies

We zorgen ervoor dat je de opvang krijgt die het beste bij jouw situatie past.

Wanneer je op zoek bent naar opvang, zijn wij vaak je eerste aanspreekpunt. Wij weten hoe lastig het is om je kind aan iemand toe te vertrouwen die je nog niet kent. Vaak is kinderopvang iets heel nieuws en dat brengt vragen met zich mee, maar over sommige zaken heb je wellicht logischerwijs nog niet nagedacht. We spreken bijvoorbeeld geregeld ouders die twijfelen over alleen informele opvang bij opa en oma. Vaak blijkt de combinatie de uitkomst, omdat je bij kinderopvang ook terecht kan als je ouder(s) ziek of met vakantie zijn, de kinderopvang is dan net zo vertrouwd voor je kind. Of ouders met vragen over ‘peuterspeelzaal’, de voordelen van onze peuteropvang met tevens de juiste voorbereiding op het basisonderwijs blijken echter vaak beter aan te sluiten bij de wensen. We zijn er dus niet alleen voor concrete vragen, we gaan graag in gesprek en geven je advies zodat je de opvang krijgt die het beste bij jouw situatie past.

We geven daarom de voorkeur aan telefonisch contact, zodat we samen je opvangwensen in kaart kunnen brengen en direct de mogelijkheden kunnen bespreken. Als deze anders dan anders zijn, denken we graag met je mee.

Wij zorgen ervoor dat de opvang goed geregeld is, zodat jij je aandacht kan richten op je zwangerschap, werk of studie. Je voelt dat je kind in goede handen is, dat is ons streven!