Aanbod op maat
Wij bieden opvang die zoveel mogelijk aansluit bij jullie wensen en bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden.

 

Opvangmogelijk­heden

 

52 weken

Je hebt alle weken van het jaar opvang. Je kunt dagen ruilen wanneer je kind (door o.a. vakantie of ziekte) een keer niet naar de opvang gaat.

Daarnaast kies je zelf de dagen en de opvangsoort die het beste aansluit bij jullie persoonlijke situatie. Er is een minimale afname van één hele dag.

Hele dagen
Opvang van 7.30 tot 18.30 uur

 

Extra

Flexibele opvang­mogelijk­heden*
Heb je behoefte aan minder structurele opvang of vraagt je werksituatie om extra flexibiliteit? Zoals bijvoorbeeld vervroegde opvang vanaf 7.00 uur of wisselende opvang per roosterperiode dan overleggen wij graag wat de mogelijkheden zijn.

*De opvangmogelijkheden verschillen per locatie. Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling Klantrelaties & Advies.

peuter­arrangement

Peuterarrangement KC Caleidoscoop 2,5 tot 4 jaar
Opvang 2 ochtenden van 8.30 tot 12.30 uur

Peuterarrangement KC de Hobbit 2,5 tot 4 jaar
Opvang 2 ochtenden van 8.30 tot 12.30 uur

 

VVE programma

Ons VVE programma voor kinderen van 0 tot 4 jaar richt zich op de individuele ontwikkeling en talenten van kinderen. Voor peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar combineren wij ons VVE programma met een actief en uniek bewegingsprogramma. Er is aandacht voor alle ontwikkelingsgebieden. Deze peuteropvang wordt op alle locaties aangeboden en vormt de ideale voorbereiding op het basisonderwijs. Het peuterarrangement is op dezelfde wijze vormgegeven maar alleen beschikbaar op KC Caleidoscoop en KC Hobbit en kent een minimum van 2 ochtenden.

De opvangtijden, prijzen en of je naast de regeling kinderopvangtoeslag in aanmerking komt voor een subsidieregeling vanuit de gemeente is per locatie en situatie verschillend.

Tarieven

Informatie over subsidie en kinderopvangtoeslag en wat voor jullie van toepassing is, lees je onder tarieven peuterarrangement.