Ouder aan het woord

Menno en Esther de Vries. ‘Wij vonden het behoorlijk spannend om ons kindje de eerste paar keer naar de opvang te brengen. Wat kunnen en mogen we verwachten? Zal het allemaal goed gaan? Dat kunnen wij ons nog goed herinneren. Ondertussen gaat onze dochter Feline (IJsberen) al bijna naar de basisschool en gaat ons tweede kindje, Lauren, ook naar ’t Goudvisje (Koevisjes).
De vragen die wij als jonge ouders hadden konden wij bespreken bij de medewerkers van ’t Goudvisje. Dat gaf ons inzicht. De communicatie verloopt ondertussen deels via het ouderportaal. Wij, maar ook opa’s en oma’s krijgen zo veel mee van de activiteiten op de groep. Erg leuk! Handig is ook om daar bijv. afwezigheid te regelen.
Het gevoel bij ’t Goudvisje is voor ons erg goed. Feline gaat graag naar de IJsberen en dat is voor ouders eigenlijk het allerbelangrijkste. Het betrekken van de natuur vinden wij een pré maar geen must. Het leren samen spelen en samenwerken is nu ook vanaf jonge leeftijd al bekend. Mooi als je je kind dat al kunt meegeven.