Rondleiding

Leuk dat je komt kijken, wij maken hiervoor graag een afspraak. Vul je gegevens in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Zien waar je kindje straks slaapt, welke dieren er wonen in het dierenverblijf en ervaren of onze kinderopvang bij je past? Je bent van harte welkom een kijkje te nemen op onze locaties. De locatiemanager stelt je voor aan onze medewerkers, laat je de sfeer proeven en neemt de tijd om mogelijke vragen te beantwoorden. Kom langs en beleef het mee.

Wat kan je kind allemaal beleven tijdens een BSO middag en hoe zijn de ruimtes ingericht? Kom langs op een BSO locatie en ervaar of onze buitenschoolse opvang bij jullie past? Jullie zijn van harte welkom een kijkje te nemen op onze buitenschoolse opvang. De locatiemanager stelt jullie voor aan de medewerkers medewerkers, laat de sfeer proeven en neemt de tijd om mogelijke vragen te beantwoorden. Kom langs en beleef het mee.

Noteer je nummer in internationale opmaak, dus +31 6....
reCAPTCHA is required.

Direct zelf een afspraak maken

Wil je zelf direct een afspraak maken voor een rondleiding? Neem telefonisch contact op met de afdeling Klantrelaties & Advies via 073 5221670.