Plezier

Plezier

Als het maar leuk is! Een kind ervaart geen verschil tussen dingen die hij doet voor zijn plezier en dingen die hij doet om ervan te leren.

Meest uitdagende activiteitenaanbod

Meest uitdagende activiteitenaanbod

Bij BSO ’t Haaienhonk is er een gevarieerd en uitdagend programma met spraakmakende activiteiten op het gebied van natuur, bewegen, cultuur en muziek.

Natuur & Outdoor

Natuur & Outdoor

Iedere dag zijn we buiten! Natuurbeleving binnen een stadse omgeving en kinderen de ruimte bieden, daar ligt bij ons de nadruk op.

Unieke vrijetijdsbesteding

Unieke vrijetijdsbesteding

Uitdaging en diversiteit. We maken gebruik van de natuurlijke wil van je kind om nieuwe dingen te leren en te ondernemen.

Sport & Spel

Sport & Spel

Je kind maakt op een laagdrempelige manier kennis met verschillende sporten en spellen, waarbij hij de ruimte krijgt om te bewegen.

Heel veel extra’s

Heel veel extra’s

Zwemles, vervoer naar sportlessen en kinderfeestjes, Engelstalige activiteiten, speciale workshops, BSO specials, fantastische uitjes en het onwijs gave ‘reguliere’ activiteitenaanbod.

Gratis vervoer

Gratis vervoer

Wie wil er nou niet opgehaald worden met de Haaienbus of door onze betrokken medewerkers voor een gezellige rit naar de leukste BSO?

Onvergetelijke vakanties

Onvergetelijke vakanties

Het ultieme vakantiegevoel krijg je wanneer je kunt doen waar je zin in hebt. Omdat dit niet voor iedereen hetzelfde is, maken we verschillende vakantieprogramma’s.

Nooit een saaie middag De plek waar je kind voor of na schooltijd en in vakanties graag naartoe gaat. De vrijetijdsbesteding na school is bij BSO ’t Haaienhonk gevarieerd en uitdagend. Je kind beleeft hierdoor ervaringen die hij thuis niet zo snel zal meemaken. BSO ‘t Haaienhonk is een plek waar kinderen samen spelen, leren en ontdekken. Plezier maken staat hierbij centraal. Kinderen krijgen alle vrijheid om zelfstandige keuzes te maken en wij stimuleren hen om mee te denken over de mogelijkheden en geven dit samen met hen verder vorm. Onze creatieve, betrokken en gedreven pedagogisch medewerkers zorgen er samen met je kind voor dat het een onvergetelijke (mid)dag wordt, met als uitgangspunt ‘alles mag en niets moet’. Je kind zal zich bij BSO ’t Haaienhonk nooit vervelen.

Wil je weten wat er voor jou en je zoon of dochter mogelijk is en hoe de opvang er voor jullie uit kan zien? Onze collega’s van Klantrelaties & Advies weten alles over de mogelijkheden en adviseren je graag.

Contact