Aanbod op maat
Wij bieden opvang die zoveel mogelijk aansluit bij jullie wensen. Maak gebruik van onze adviestool en kijk welke opvang het beste bij jullie past.

Je hebt ruime keuze uit onze verschillende opvangmogelijkheden op verschillende locaties, die tevens te combineren zijn. Zo kan je een middag BSO afnemen op het kindcentrum van je kind en daarnaast nog één of twee middagen op de Outdoor of Sport BSO voor een zeer avontuurlijke of sportieve middag.

Opvangmogelijkheden

Je kiest zelf de dagen en de opvangsoort die het beste bij je persoonlijke situatie aansluit. Er is bij ons geen minimale of maximale afname. Onze opvangpakketten bieden gedurende 40 schoolweken en 12 vakantieweken verschillende opties voor buitenschoolse en vakantieopvang.

Voorschoolse opvang

Onze medewerkers vangen je kind op voor aanvang van school en begeleiden je kind naar de klas. Samen bereiden ze zich voor op de schooldag, dit kan door samen te ontbijten, iets creatiefs te doen, naar muziek te luisteren of gezellig te kletsen met leeftijdsgenootjes. Voorschoolse opvang start om 7.30 uur.

Naschoolse opvang

Je kind wordt door onze medewerkers vanuit school begeleid naar een van onze Haaienhonk locaties. Wij halen de kinderen op uit de klas of zij komen – in overleg – zelfstandig.

 

Vanuit de basisscholen waar wij niet inpandig zijn gevestigd verzorgen wij het vervoer naar onze kinderopvangboerderij met eigen bussen en onder begeleiding van eigen medewerkers. Kinderen die gebruik maken van de Outdoor of Sport BSO worden opgehaald door een professioneel taxibedrijf. Zij staan altijd herkenbaar bij school en dragen de kinderen persoonlijk over aan de vaste medewerkers van de groep.

Met meerdere themaweken, activiteiten, competities, uitstapjes en jaarlijkse evenementen zorgen wij voor veel variatie & uitdaging, allen gericht op plezier en ontspanning na een schooldag. Er is altijd iets te beleven bij BSO ’t Haaienhonk en je kind ontdekt volop nieuwe mogelijkheden door het gevarieerde en avontuurlijke activiteitenaanbod. Een team van toegewijde, betrokken en enthousiaste medewerkers daagt ze uit, stimuleert ze, laat ze hun grenzen verkennen, maar is er met name voor ze na een dag op school.

Vakantieopvang

In de vakantieweken bieden wij hele dagen opvang (van 7.30 uur tot 18.30 uur) waarbij kinderen ruime keuze hebben uit een diversiteit aan activiteiten. Onze vakantieprogramma’s zijn aantrekkelijk, gevarieerd en afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen. Naast activiteiten op eigen locatie staan ook excursies en verschillende uitjes op de planning. Met een veelvoud aan creatieve, sportieve, educatieve én recreatieve activiteiten is er voor ieder wat wils en wordt elke dag een onvergetelijk avontuur.

 

Opvang tijdens de schoolvakanties vindt voor alle kinderen die gebruik maken van vakantieopvang centraal plaats op één van onze eigen locaties. Je ontvangt voorafgaand aan iedere vakantieperiode informatie over het programma en de locatie en je kiest op basis van het programma waar je kind zijn vakantiedag gaat beleven.

Vakantieopvang is flexibel en ook af te nemen zonder VSO of NSO (bij BSO ’t Haaienhonk). Je kunt losse dagen afnemen, of werken met een tegoed van minimaal 8 dagen. Vakantiedagen zijn volledig flexibel naar keuze inzetbaar gedurende de 12 schoolvakantieweken.