Plezier

Als het maar leuk is! Een kind ervaart geen verschil tussen dingen die hij doet voor zijn plezier en dingen die hij doet om ervan te leren, zolang je zorgt dat het past binnen de beleefwereld van je kind. Dagelijks willen we jou en je kind verwonderen, door verwachtingen te overtreffen. We boren nieuwe interesses aan door je kind vanuit plezier kennis te laten maken met verschillende activiteitgebieden en de natuur. Beleven met plezier is altijd het belangrijkste uitgangspunt.

Meest uitdagende activiteitenaanbod

Bij BSO ’t Haaienhonk is er een gevarieerd en uitdagend programma met spraakmakende activiteiten op het gebied van natuur, bewegen, cultuur en muziek. Naast vrij spel zijn georganiseerde activiteiten een belangrijk onderdeel van het aanbod. Door de uitgebreide kennis over mogelijkheden en ons talent om direct in te spelen op de wens van je kind is op een BSO middag niks te gek en bijna alles mogelijk. Het activiteitenaanbod is gericht op de interesse en wensen van je kind. De één vindt sporten leuk, de ander is graag creatief bezig. Er is voor ieder wat wils, maar dan nog net een beetje meer.

Natuur & Outdoor

Iedere dag zijn we buiten! Natuurbeleving binnen een stadse omgeving en kinderen de ruimte bieden, daar ligt bij ons de nadruk. Buiten zijn is niet alleen gezond, het vergroot ook het plezier van je kind. Buitenspelen is een bron voor nieuwe ervaringen, waarin je kind spelenderwijs leert omgaan met risico’s en zijn eigen grenzen leert bepalen. Onze moestuinen, ecologische speelzones, vele dieren en grootse groene buitenspeelruimten, allen afgestemd op de diverse leeftijdsgroepen, vormen dagelijks het toneel hiervoor. Voor de echte outdoor kinderen is er de speciale Outdoor BSO. Deze BSO staat 100% in het teken van buiten zijn. Het is dé plek voor kinderen die graag op ontdekking gaan, vies worden, avonturen beleven, in bomen klimmen, volgens een kompas hun weg uitstippelen, hutten bouwen of een vuurtje willen stoken. Elke dag is er een uitdagend en avontuurlijk programma in de buitenlucht.

Unieke vrijetijdsbesteding

Uitdaging en diversiteit. We maken gebruik van de natuurlijke wil van je kind om nieuwe dingen te leren en te ondernemen. Geen middag hoeft hetzelfde te zijn en het enthousiasme van onze medewerkers zorgt ervoor dat kinderen graag nieuwe uitdagingen aangaan. Natuurlijk hebben we actieve spelcomputers op de groep, maar onze kracht ligt hem met name in het feit dat kinderen op een BSO (mid)dag niet de behoefte hebben om er continue achter te kruipen.

Sport & Spel

Je kind maakt op een laagdrempelige manier kennis met verschillende sporten en spellen, waarbij hij de ruimte krijgt om te bewegen. Sport en Spel komt terug in ons dagelijkse aanbod op alle locaties en wanneer je kind helemaal gek is van sport en hier veel plezier aan beleeft, is er speciaal voor hem onze Sport BSO. Op de Sport BSO maakt hij kennis met nieuwe sporten. Je hoeft geen uitblinker te zijn, alle kinderen kunnen meedoen. Je beweegt buiten, met en zonder teamgenoten, met of zonder hulpmiddelen en met of zonder doel. Bewegen met plezier, dat is waar het bij de Sport BSO om draait.

Heel veel extra’s

Zwemles, vervoer naar sportlessen en kinderfeestjes, Engelstalige activiteiten, speciale workshops, BSO specials, fantastische uitjes en een onwijs gaaf aanbod zijn een paar van de vele extra’s waar je kind gebruik van maakt op onze BSO. Maar voor jou zijn er ook vele extra’s, zoals een advies op maat over je opvangwensen, interessante ouderavonden, een cursus kinder EHBO, een digitaal ouderportaal waarmee je extra dagen aanvraagt of afwezigheid doorgeeft en een pedagogisch coach waar je terecht kunt voor opvoedkundige vragen. BSO ’t Haaienhonk is meer dan alleen de leukste opvang!

Gratis vervoer

Wie wil er nou niet opgehaald worden met de Haaienbus voor een ritje naar de BSO? Het vervoer van school naar onze BSO specials is een speciale beleving en in de meeste gevallen helemaal gratis. Hiermee nemen wij je de logistieke zorg uit handen, maar wij gaan verder. In overleg brengen wij je kind naar de voetbaltraining of een kinderfeestje.

Onvergetelijke vakanties

Het ultieme vakantiegevoel krijg je wanneer je kunt doen waar je zin in hebt. Omdat dit niet voor iedereen hetzelfde is, maken we verschillende vakantieprogramma’s. Op basis van je planning kies je samen met je kind op welke dag en op welke locatie je opvang wilt. Op de Outdoor BSO organiseren we bijvoorbeeld een dropping, op de natuur BSO een bezoek aan het reptielenhuis en op de andere locatie maken we een kunstwerk van verschillende materialen. Iedere vakantiedag bij BSO ’t Haaienhonk is er één om nooit te vergeten.