Welkomst actie – Unieke fotokaarten en Doomoo zitzak cadeau

Welkomst actie – Unieke fotokaarten en Doomoo zitzak cadeau

13-9-2018

ZIEN IS BELEVEN

De juiste opvang voor je baby is belangrijk. Kom vrijblijvend een kijkje nemen om jezelf te overtuigen dat er geen betere plek is voor je baby dan bij de baby-specialisten van ‘t Goudvisje. Ontvang de leuke unieke set fotokaarten cadeau* na een rondleiding bij één van de dagopvang locaties.

ZACHTE LANDING BIJ BESTE OPVANG

In 2017 mochten we al eens originele Doomoo’s weggeven aan alle ouders die kozen voor babyopvang bij ‘t Goudvisje in Rosmalen en Empel. Dit mogen we nu nogmaals doen voor ouders die kiezen voor babyopvang in Berlicum*. Een heerlijk zachte zitzak voor je baby om te spelen, de fles te drinken of even lekker te chillen.

 

*VOORWAARDEN ACTIE

Unieke set Fotokaarten cadeau
– Exclusief voor mensen die nog geen diensten afnemen bij Kinderopvang ’t Goudvisje.
– Ervaar een rondleiding bij één van de vier locaties Kinderopvang van ’t Goudvisje en ben je in verwachting of is je kind op dat moment 0 t/m 12 maanden oud dan ontvang je de leuke en unieke set fotokaarten cadeau na afloop van je rondleiding.
– De rondleiding plaatsvindt tussen 1-9-2018 en 31-12-2018
– Bezoek je meerdere locaties van ’t Goudvisje dan ontvang je eenmalig de set fotokaarten.
Doomoo zitzak cadeau exclusief voor de locatie Berlicum
– Exclusief voor mensen die nog geen diensten afnemen bij Kinderopvang ’t Goudvisje.
– Word je klant bij kinderopvang ’t Goudvisje in Berlicum, voor minimaal 1 hele dag in de week en is je baby op het moment van de start van de opvang 0 t/m 12 maanden oud dan ontvang je een originele Doomoo baby zitzak cadeau.
– Maximaal één zitzak per klant
– De plaatsingsovereenkomst is aangevraagd tussen 1-9-2018 en 31-12-2018
– Als je voldoet aan bovenstaande voorwaarden, dan ontvang je de zitzak maximaal twee weken nadat wij ons aangeboden opvangarrangement getekend retour hebben ontvangen.