Welkomst actie – Unieke fotokaarten en Doomoo zitzak cadeau

Welkomst actie – Unieke fotokaarten en Doomoo zitzak cadeau

11-5-2017

ZIEN IS BELEVEN

De juiste opvang voor je baby is belangrijk. Kom vrijblijvend een kijkje nemen om jezelf te overtuigen dat er geen betere plek is voor je baby dan bij de baby-specialisten van ‘t Goudvisje. Ontvang de leuke unieke set fotokaarten cadeau* na een rondleiding bij één van de dagopvang locaties.

ZACHTE LANDING BIJ BESTE OPVANG

Wij mogen originele Doomoo’s weggeven* aan alle ouders die kiezen voor babyopvang bij ‘t Goudvisje. Een heerlijk zachte zitzak voor je baby om te spelen, de fles te drinken of even lekker te chillen.

 

*VOORWAARDEN ACTIE

Unieke set Fotokaarten cadeau
– Exclusief voor mensen die nog geen diensten afnemen bij Kinderopvang t Goudvisje.
– Kom je op rondleiding bij één van de drie locaties Kinderopvang van ’t Goudvisje en ben je in verwachting of is je kind op dat moment 0 t/m 12 maanden oud dan ontvang je de leuke en unieke set fotokaarten cadeau na afloop van je rondleiding.
– De rondleiding plaatsvindt tussen 12 mei en 1 september 2017
– Bezoek je meerdere locaties van ’t Goudvisje dan ontvang je eenmalig de set fotokaarten.
Doomoo zitzak cadeau
– Exclusief voor mensen die nog geen diensten afnemen bij Kinderopvang t Goudvisje.
– Word je klant bij kinderopvang ’t Goudvisje, voor minimaal 1 hele dag in de week en is je baby op het moment van de start van de opvang 0 t/m 12 maanden oud dan ontvang je een originele Doomoo baby zitzak cadeau.
– De plaatsingsovereenkomst is aangevraagd tussen 12 mei en 1 september 2017
– Als je voldoet aan bovenstaande voorwaarden, dan ontvang je de zitzak maximaal twee weken nadat wij de plaatsingsovereenkomst getekend retour hebben ontvangen.