Werken bij de specialist in kinderopvang

Onze medewerkers zijn onze sleutel tot succes! Betrokken en gedreven medewerkers, divers en met een verscheidenheid aan talenten en specialisaties bundelen dagelijks hun krachten om de beste opvang te leveren voor ouders en kinderen. Als je bij ’t Goudvisje werkt heb jij het geluk om een bijdrage te mogen leveren aan de ontdekkingsreis van een kind. Samen helpen we kinderen om met vertrouwen, zelfverzekerd nieuwe avonturen aan te gaan en vrij de wereld te ontdekken.
Lees meer over onze Missie en Visie

Wij zijn altijd op zoek naar talenten, waarmee we ons team versterken. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar een uitdagende baan, waar je trots op kan zijn? Kijk naar de openstaande vacatures en stages of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze HR afdeling is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op 073‑5221670 en via mail pz@goudvisje.nl

Pedagogisch Medewerker Babygroep

Wij zoeken pedagogisch medewerkers! Wil jij werken op een babygroep binnen een organisatie waar het écht goed geregeld is en waar je van iedere werkdag een feestje mag maken? Kijk jij ernaar uit om samen met je collega’s kinderen en ouders te verwonderen door net een stapje extra te zetten? Met jouw talent maak je bij ’t Goudvisje het verschil.

Bekijk de vacature hier en reageer direct!

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Wij zoeken pedagogisch medewerkers! En niet zomaar Pedagogisch Medewerkers, maar medewerkers die energie krijgen van het werken met zowel baby’s als met peuters. Vind jij het heerlijk om op je eigen locatie, op vaste dagen flexibel inzetbaar te zijn op wisselende groepen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature hier en reageer direct!

Pedagogisch Medewerker BSO

Wij zoeken Pedagogisch Medewerkers! Vind jij het geweldig om met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar na schooltijd aan de slag gaan met diverse activiteiten? Ben jij graag buiten, ongeacht de weersomstandigheden? Is creativiteit jouw talent? Is niets jou te gek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature hier en reageer direct!

Muziekspecialist

Heb jij een passie voor werken met kinderen en voor muziek? Kan je een instrument bespelen en draaien stoelen als jij zingt? Dan zijnn wij op zoek naar jou. Want met jouw talent maak jij bij ’t Goudvisje het verschil!

Bekijk de vacature hier en reageer direct!

anchor point

Stages

De combinatie theorie en praktijk vormt een stevige basis voor een toekomst in jouw vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat talentvolle studenten de kans krijgen zich binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en uit te groeien tot professionals. Dit geldt voor pedagogisch medewerkers, maar ook voor diverse functies op ons hoofdkantoor.

Kinderopvang ’t Goudvisje is een erkend leerbedrijf.

Stages op een kinderopvang & BSO locatie
Vanuit verschillende MBO en HBO opleidingen kun je stage lopen op een van onze locaties kinderopvang en BSO. Onze medewerkers zijn zeer divers opgeleid, dus er zijn naast diverse stageplaatsen voor de functie van pedagogisch medewerker ook plaatsen voor stagiaires die een opleiding volgen op het gebied van management, sport, kunst, cultuur, pedagogiek etc.

Wegens het reeds aantal geplaatste studenten, is er voor het komende studiejaar geen plaats meer voor leer-werktrajecten in de vorm van BBL of zij-instromers. 

Stages op het hoofdkantoor
Op het hoofdkantoor werken we ‘achter de schermen’ met verschillende disciplines aan de continuering van ons succes. We werken aan de randvoorwaarden die nodig zijn om de zorg voor kinderen over te nemen. Je kunt hierbij denken aan projectmanagement, financiële administratie, HR, Klantrelaties en Advies, planning, administratieve ondersteuning en marketing en communicatie. Maar naast het faciliteren van de medewerkers op de groepen, kijken we altijd verder vooruit; we kijken naar de toekomst. Ambitie, kwaliteit en innovatie zijn voor ons belangrijke termen. Kortom, een breed scala aan taken waar we je graag in mee laten kijken én leren.

Maatschappelijke- & snuffelstages
Neem voor maatschappelijke- en snuffelstages direct contact op met de HR afdeling via mail pz@goudvisje.nl of telefonisch 073-5221670 en informeer naar de mogelijkheden.

sbb-beeldmerk-los