Werken bij de specialist in kinderopvang

Onze medewerkers zijn onze sleutel tot succes! Betrokken en gedreven medewerkers, divers en met verscheidenheid aan talenten en specialisaties bundelen dagelijks hun krachten om de beste opvang te leveren voor ouders en kinderen. Als je bij ’t Goudvisje werkt heb jij het geluk om een bijdrage te mogen leveren aan de ontdekkingsreis van een kind. Samen helpen we kinderen om met vertrouwen, zelfverzekerd nieuwe avonturen aan te gaan en vrij de wereld te ontdekken.

Wij zijn altijd op zoek naar talenten, waarmee we ons team versterken. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar een uitdagende baan, waar je trots op kan zijn? Kijk naar de openstaande vacatures en stages of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze P&O afdeling is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op 073‑5221670 en via mail pz@goudvisje.nl

anchor point

Vacatures

We zijn op zoek naar mensen die van iedere werkdag iets bijzonders willen maken en ouders, kinderen en/of collega’s verwonderen. Of je nu studeert, al jaren in de kinderopvang werkt, toe bent aan een overstap of weer aan het werk wilt. Ook vacatures voor onze stafafdelingen vind je hier.

Overzicht vacatures:

Huishoudelijk medewerker Kinderopvang & BSO (12 uur per week)

Ben jij er niet vies van werk te verrichten waarbij je de handen uit de mouwen moet steken? Vind je het een uitdaging om in de georganiseerde chaos de ruimtes van onze Kinderopvang en BSO representatief te houden? Ben jij daarnaast verzorgend van aard? Dan is werken als Huishoudelijk Medewerker op onze locatie in Berlicum iets voor jou!

Ben jij er niet vies van werk te verrichten waarbij je de handen uit de mouwen moet steken? Vind je het een uitdaging om in de georganiseerde chaos de ruimtes van onze Kinderopvang en BSO representatief te houden? Ben jij daarnaast verzorgend van aard? Dan is werken als Huishoudelijk Medewerker op onze locatie in Berlicum iets voor jou! Bekijk de gehele vacature en reageer direct.

 

Pedagogisch medewerker BSO - 9-12 uur per week

Wij zoeken muzikale, kunstzinnige en ondernemende toppers. Altijd al jouw creatieve achtergrond willen combineren met kinderen in de leeftijd 4 – 12 jaar? Ben je daarbij 3 middagen per week beschikbaar, verdeeld over maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag? Dan is deze vacature vast iets voor jou. Bekijk de gehele vacature en reageer direct.

Pedagogisch medewerker Kinderopvang & BSO - 27 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor op onze locaties in Kinderopvang en BSO. Ben jij sensitief, leergierig, gastvrij, sociaal vaardig en hou jij je graag bezig met de ontwikkeling van kinderen? Heb jij goede sociale en communicatieve vaardigheden? Ben jij gastvrij ingesteld en heb jij talent voor werken in de kinderopvang? Doe jij graag meer dan verwacht wordt en ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten? Dan pas jij in onze organisatie! Bekijk de gehele vacature en reageer direct.

Pedagogisch Medewerker Oproeppool

Ben jij op zoek naar een dynamische en flexibele parttime baan? Een die past bij je huidige of afgeronde studie? Die je kunt combineren met een andere job of zelfs je eigen bedrijf? Wanneer gedreven, natuurbeleving, enthousiast, gastvrij, betrokken en avontuurlijk woorden zijn die bij jouw passen, dan pas jij bij onze organisatie! Wij zijn op zoek naar nieuwe professionals voor onze oproeppool. Ben jij een aantal dagen per week beschikbaar? Bekijk dan de hele vacature en reageer direct.

anchor point

Stages

De combinatie tussen theorie en praktijk vormt een stevige basis voor een toekomst in jouw vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat talentvolle studenten de kans krijgen zich binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en uit te groeien tot professionals. Dit geldt voor pedagogisch medewerkers, maar ook voor diverse functies op ons hoofdkantoor.

Kinderopvang ’t Goudvisje is een erkend leerbedrijf.

Stages op een kinderopvang & BSO locatie
Vanuit verschillende MBO en HBO opleidingen kun je stage lopen op een van onze locaties kinderopvang en BSO. Onze medewerkers zijn zeer divers opgeleid, dus er zijn naast diverse stageplaatsen voor de functie van pedagogisch medewerker ook plaatsen voor stagiaires die een opleiding volgen op het gebied van management, sport, kunst, cultuur, pedagogiek etc.

Stages op het hoofdkantoor
Op het hoofdkantoor werken we ‘achter de schermen’ met verschillende disciplines aan de continuering van ons succes. We werken aan de randvoorwaarden die nodig zijn om de zorg voor kinderen over te nemen. Je kunt hierbij denken aan projectmanagement, financiële administratie, HR, Klantrelaties en Advies, planning, administratieve ondersteuning en marketing en communicatie. Maar naast het faciliteren van de medewerkers op de groepen, kijken we altijd verder vooruit; we kijken naar de toekomst. Ambitie, kwaliteit en innovatie zijn voor ons belangrijke termen. Kortom, een breed scala aan taken waar we je graag in mee laten kijken én leren.

Maatschappelijke- & snuffelstages
Neem voor maatschappelijke- en snuffelstages direct contact op met de afdeling P&O via mail pz@goudvisje.nl of telefonisch 073-5221670 en informeer naar de mogelijkheden.

Overzicht stageplaatsen:

Commerciële en gedreven marketing communicatie stagiaire

(Stage, 16 tot 36 uur per week) Zoek jij een marketing stage waar je daadwerkelijk iets kan neerzetten? Eén met een uitdaging in plaats van een dagbesteding? Een stage waarbij je over nieuwe campagnes en het gebruik van verschillende mediamiddelen meedenkt? Gericht op het werven van nieuwe klanten en het creëren van nieuwe mogelijkheden. Wij geloven niet in meelopen, maar in participeren en mee beleven. Aan jou de uitdaging! Lees verder en reageer direct.

sbb-beeldmerk-loslogo-avans logo-fontys logos-kw1c