Werken bij de specialist in kinderopvang

Onze medewerkers zijn onze sleutel tot succes! Betrokken en gedreven medewerkers, divers en met verscheidenheid aan talenten en specialisaties bundelen dagelijks hun krachten om de beste opvang te leveren voor ouders en kinderen. Als je bij ’t Goudvisje werkt heb jij het geluk om een bijdrage te mogen leveren aan de ontdekkingsreis van een kind. Samen helpen we kinderen om met vertrouwen, zelfverzekerd nieuwe avonturen aan te gaan en vrij de wereld te ontdekken.
Lees meer over onze Missie en Visie

Wij zijn altijd op zoek naar talenten, waarmee we ons team versterken. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar een uitdagende baan, waar je trots op kan zijn? Kijk naar de openstaande vacatures en stages of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze P&O afdeling is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op 073‑5221670 en via mail pz@goudvisje.nl

anchor point

Vacatures

We zijn op zoek naar mensen die van iedere werkdag iets bijzonders willen maken en ouders, kinderen en/of collega’s verwonderen. Of je nu studeert, al jaren in de kinderopvang werkt, toe bent aan een overstap of weer aan het werk wilt. Ook vacatures voor onze stafafdelingen vind je hier.

Overzicht vacatures:

Pedagogisch medewerker BSO (4-18 uur per week)

Altijd al aan de slag gewild met kinderen, wellicht gecombineerd met jouw eigen bedrijf? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou. Wij zoeken stoere kerels of pittige dames. Actieve, betrokken en enthousiaste medewerkers, die niet alleen zorg dragen voor de opvang van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar maar deze groep kinderen een onvergetelijke tijd laten beleven door middel van verschillende activiteiten die jij neer weet te zetten. Tijdens deze activiteiten leer jij kinderen samen te werken als echte teamspelers en is er ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Alles zoveel mogelijk buiten, in de natuur.

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct!

Online marketing stage

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Met een team van zo’n 180 talentvolle, gastvrije en bevlogen medewerkers zorgen wij dagelijks met passie en trots voor de aan onze zorg toevertrouwde kinderen. Stagiaires zijn hierbij voor ons van groot belang. Afgelopen schooljaar hebben we zelfs een volledige klas onder onze hoede genomen. Stagiaires helpen ons met een frisse blik onze dienstverlening nog beter te maken en zijn daarom altijd van harte welkom.

Spreekt onze organisatie jou aan? Bekijk dan de hele vacature en reageer direct.

anchor point

Stages

De combinatie tussen theorie en praktijk vormt een stevige basis voor een toekomst in jouw vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat talentvolle studenten de kans krijgen zich binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en uit te groeien tot professionals. Dit geldt voor pedagogisch medewerkers, maar ook voor diverse functies op ons hoofdkantoor.

Kinderopvang ’t Goudvisje is een erkend leerbedrijf.

Stages op een kinderopvang & BSO locatie
Vanuit verschillende MBO en HBO opleidingen kun je stage lopen op een van onze locaties kinderopvang en BSO. Onze medewerkers zijn zeer divers opgeleid, dus er zijn naast diverse stageplaatsen voor de functie van pedagogisch medewerker ook plaatsen voor stagiaires die een opleiding volgen op het gebied van management, sport, kunst, cultuur, pedagogiek etc.

Wegens het reeds aantal geplaatste studenten, is er voor het komende studiejaar geen plaats meer voor leer-werktrajecten in de vorm van BBL of zij-instromers. 

Stages op het hoofdkantoor
Op het hoofdkantoor werken we ‘achter de schermen’ met verschillende disciplines aan de continuering van ons succes. We werken aan de randvoorwaarden die nodig zijn om de zorg voor kinderen over te nemen. Je kunt hierbij denken aan projectmanagement, financiële administratie, HR, Klantrelaties en Advies, planning, administratieve ondersteuning en marketing en communicatie. Maar naast het faciliteren van de medewerkers op de groepen, kijken we altijd verder vooruit; we kijken naar de toekomst. Ambitie, kwaliteit en innovatie zijn voor ons belangrijke termen. Kortom, een breed scala aan taken waar we je graag in mee laten kijken én leren.

Maatschappelijke- & snuffelstages
Neem voor maatschappelijke- en snuffelstages direct contact op met de afdeling P&O via mail pz@goudvisje.nl of telefonisch 073-5221670 en informeer naar de mogelijkheden.

sbb-beeldmerk-loslogo-avans logo-fontys logos-kw1c