Werken bij de specialist in kinderopvang

Onze medewerkers zijn onze sleutel tot succes! Betrokken en gedreven medewerkers, divers en met verscheidenheid aan talenten en specialisaties bundelen dagelijks hun krachten om de beste opvang te leveren voor ouders en kinderen. Als je bij ’t Goudvisje werkt heb jij het geluk om een bijdrage te mogen leveren aan de ontdekkingsreis van een kind. Samen helpen we kinderen om met vertrouwen, zelfverzekerd nieuwe avonturen aan te gaan en vrij de wereld te ontdekken.

Wij zijn altijd op zoek naar talenten, waarmee we ons team versterken. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar een uitdagende baan, waar je trots op kan zijn? Kijk naar de openstaande vacatures en stages of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze P&O afdeling is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op 073‑5221670 en via mail pz@goudvisje.nl

anchor point

Vacatures

We zijn op zoek naar mensen die van iedere werkdag iets bijzonders willen maken en ouders, kinderen en/of collega’s verwonderen. Of je nu studeert, al jaren in de kinderopvang werkt, toe bent aan een overstap of weer aan het werk wilt. Ook vacatures voor onze stafafdelingen vind je hier.

Overzicht vacatures:

Ondernemende & Inspirerende Manager - 27 uur per week / 5 dagen

Jij zorgt voor de verbinding in het contact met ouders, de medewerkers van de locatie en overige samenwerkende partijen. Als ondernemende & inspirerende manager ben je gedreven, ambitieus en in staat een goede balans te vinden tussen commercie en empathie. Hiervoor ben je sociaal, kun je je inleven in de diversiteit van gesprekspartner en ga je samenwerkingen aan met partijen en beheert deze relaties zorgvuldig en als tweede natuur. Je hebt een goed netwerk in de omgeving Empel, ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen of bent in staat om dit binnen korte tijd op te bouwen. Met passie werk je aan je doelstellingen en zie je het als positieve drive deze te behalen.

Je bent de gastvrouw – heer van de locatie, het aanspreekpunt voor (nieuwe) ouders en je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en snel zijn plek vindt op de locatie. Je draagt daarbij de pedagogische visie uit en hebt oog voor de resultaten. Daarbij voel je je verantwoordelijk voor het bieden van de beste en de leukste kinderopvang samen met het team en de collega managers. Je geeft op inspirerende en coachende wijze leiding aan de medewerkers van de locatie en weet samen invulling te geven aan de strategische pijlers van de organisatie en hen nieuwe inzichten te geven en te bewegen om steeds het optimale uit zichzelf te halen.

Geïnspireerd geraakt? Kijk dan verder voor meer informatie en solliciteer. 

 

Manager Sport BSO - 30/36 uur per week / 5 dagen

Als Manager Sport BSO geef je op inspirerende wijze leiding aan de pedagogisch medewerkers van jouw locatie. Je ondersteunt hen bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden zowel individueel als in teamverband, maar ook door je eigen inzet op de groep.

Je bent verantwoordelijk voor het in de markt zetten van de Sport BSO in de breedste zin van het woord. Binnen het netwerk in de regio ben je het gezicht van de Sport BSO en draag je de visie van de totale organisatie uit en vertaalt deze door naar concrete acties.

Enthousiast geworden na het lezen van deze functie-omschrijving? Solliciteer dan direct!

Pedagogisch Medewerker Oproeppool

Ben jij op zoek naar een dynamische en flexibele parttime baan? Een die past bij je huidige of afgeronde studie? Die je kunt combineren met een andere job of zelfs je eigen bedrijf? Wanneer gedreven, natuurbeleving, enthousiast, gastvrij, betrokken en avontuurlijk woorden zijn die bij jouw passen, dan pas jij bij onze organisatie! Wij zijn op zoek naar nieuwe professionals voor onze oproeppool. Ben jij een aantal dagen per week beschikbaar? Bekijk dan de hele vacature en reageer direct.

Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang 14 tot 30 uur per week, verdeeld over 3 of 5 middagen

Wij zoeken sportieve kerels of dames. Actieve, betrokken en enthousiaste medewerkers met een gastvrije instelling. Ondernemend, met gevoel voor natuur en creativiteit.

Altijd al jouw sportieve achtergrond willen combineren met kinderen in de leeftijd 4 – 12 jaar? Ben je daarbij 3 tot 5 middagen per week beschikbaar, verdeeld over maandag t/m vrijdag. Dan is deze vacature vast iets voor jou. Bekijk de hele vacature en reageer direct

Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang 6 - 12 uur per week

Wij zoeken stoere kerels of pittige dames. Actieve, betrokken en enthousiaste medewerkers. Heb jij een gastvrije instelling? Ben je sportief aangelegd en ondernemend, met gevoel voor natuur en creativiteit? Doe jij graag meer dan verwacht wordt en ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten? Twee tot drie dagen per week beschikbaar, verdeeld over maandag t/m vrijdag? Bekijk de hele vacature en reageer direct

anchor point

Stages

De combinatie tussen theorie en praktijk vormt een stevige basis voor een toekomst in jouw vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat talentvolle studenten de kans krijgen zich binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en uit te groeien tot professionals. Dit geldt voor pedagogisch medewerkers, maar ook voor diverse functies op ons hoofdkantoor.

Kinderopvang ’t Goudvisje is een erkend leerbedrijf.

Stages op een kinderopvang & BSO locatie
Vanuit verschillende MBO en HBO opleidingen kun je stage lopen op een van onze locaties kinderopvang en BSO. Onze medewerkers zijn zeer divers opgeleid, dus er zijn naast diverse stageplaatsen voor de functie van pedagogisch medewerker ook plaatsen voor stagiaires die een opleiding volgen op het gebied van management, sport, kunst, cultuur, pedagogiek etc.

Stages op het hoofdkantoor
Op het hoofdkantoor werken we ‘achter de schermen’ met verschillende disciplines aan de continuering van ons succes. We werken aan de randvoorwaarden die nodig zijn om de zorg voor kinderen over te nemen. Je kunt hierbij denken aan projectmanagement, financiële administratie, HR, Klantrelaties en Advies, planning, administratieve ondersteuning en marketing en communicatie. Maar naast het faciliteren van de medewerkers op de groepen, kijken we altijd verder vooruit; we kijken naar de toekomst. Ambitie, kwaliteit en innovatie zijn voor ons belangrijke termen. Kortom, een breed scala aan taken waar we je graag in mee laten kijken én leren.

Maatschappelijke- & snuffelstages
Neem voor maatschappelijke- en snuffelstages direct contact op met de afdeling P&O via mail pz@goudvisje.nl of telefonisch 073-5221670 en informeer naar de mogelijkheden.

Overzicht stageplaatsen:

Commerciële en gedreven marketing communicatie stagiaire

(Stage, 16 tot 36 uur per week) Zoek jij een marketing stage waar je daadwerkelijk iets kan neerzetten? Eén met een uitdaging in plaats van een dagbesteding? Een stage waarbij je over nieuwe campagnes en het gebruik van verschillende mediamiddelen meedenkt? Gericht op het werven van nieuwe klanten en het creëren van nieuwe mogelijkheden. Wij geloven niet in meelopen, maar in participeren en mee beleven. Aan jou de uitdaging! Lees verder en reageer direct.

sbb-beeldmerk-loslogo-avans logo-fontys logos-kw1c