Werken bij de specialist in kinderopvang

Onze medewerkers zijn onze sleutel tot succes! Betrokken en gedreven medewerkers, divers en met een verscheidenheid aan talenten en specialisaties bundelen dagelijks hun krachten om de beste opvang te leveren voor ouders en kinderen. Als je bij ’t Goudvisje werkt heb jij het geluk om een bijdrage te mogen leveren aan de ontdekkingsreis van een kind. Samen helpen we kinderen om met vertrouwen, zelfverzekerd nieuwe avonturen aan te gaan en vrij de wereld te ontdekken.
Lees meer over onze Missie en Visie

Wij zijn altijd op zoek naar talenten, waarmee we ons team versterken. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar een uitdagende baan, waar je trots op kan zijn? Kijk naar de openstaande vacatures en stages of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze HR afdeling is maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op 073‑5221670 en via mail pz@goudvisje.nl

Pedagogisch Medewerker Peuterarrangement & BSO Rosmalen (23 uur)

Ben jij die pedagogische professional die op zoek is naar een leuke combinatiebaan, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze locatie De Hobbit in Rosmalen zoeken wij een nieuwe collega die in de ochtend aan de slag gaat met de ontwikkeling van de peuters en in de middag de leukste activiteiten onderneemt met de kids in de BSO.

Meer lezen over de vacature? Bekijk de vacature hier en reageer direct!

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Kindcentrum Empel (27 of 36 uur)

Middenin Empel zit Kindcentrum Caleidoscoop. Als ’t Goudvisje werken we hier nauw samen met de basisschool. Dit zie je terug in thema’s, vieringen, warme overdrachten en de wenperiodes voor kinderen die de overstap maken naar het onderwijs. Daarnaast maken we gebruik van elkaars expertise waardoor we veel van elkaar kunnen leren. Een erg leuke aanvulling op het werk wat we doen

Meer lezen over de vacature? Bekijk de vacature hier en reageer direct!

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang kleine locatie (27 of 36 uur)

Tot begin dit jaar was Berlicum onze kleinste locatie; een pand aan de rand van het dorp, naast een grote natuurspeeltuin en op steenworp afstand van een werkboerderij met allerlei dieren om te bezoeken. In mei van dit jaar zijn we gestart met een locatie in Vinkel. Een knusse, huiselijke locatie die nog volop in groei is. We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die samen met ons deze locaties verder willen laten groeien.

Meer lezen over de vacature? Bekijk de vacature en reageer direct!

Pedagogisch Medewerker Kinderopvangboerderij Empel (27 of 36 uur)

Aan de rand van Empel ligt onze Kinderopvangboerderij. Met maar liefst 11 baby-en peutergroepen is dit onze grootste locatie. Kinderen en collega’s zijn dagelijks te vinden in de ruim opgezette speeltuin, bij de dieren (pony’s, kippen, geiten, konijnen) of in de moestuin.

Meer lezen over de vacature? Bekijk de vacature en reageer direct!

Medewerker Sport BSO Rosmalen (15 - 20 uur)

De BSO ligt op het terrein van voetbalvereniging OJC Rosmalen. Met een groot voetbalveld volledig tot je beschikking, worden kinderen hier na school ontvangen. Een plek waar kinderen thuis komen na een dag school en waar ze uitgedaagd worden om nieuwe (sport)spellen te ontdekken. Samen bedenken we de leukste activiteiten.

Meer lezen over de vacature? Bekijk de vacature en reageer direct!

Medewerker BSO Tijgerhaaien Empel (14 uur)

Deze BSO heeft 2 werkplekken in Empel. De onderbouw zit in hetzelfde pand als de kinderopvang. Een gezellige drukte van belang is het hier. Creativiteit, knutselen en buiten spelen staan hier voorop. De bovenbouw heeft z’n eigen plek; de Hooimijt. Met alle ruimte om te chillen en activiteiten te ondernemen met leeftijdsgenoten. Voor beide locaties geldt dat er binnen volop ruimte is, maar zodra het ook maar even kan zijn we natuurlijk lekker buiten te vinden.

Meer lezen over de vacature? Bekijk de vacature en reageer direct!

Medewerker BSO Kindcentrum (10 of 15 uur)

Twee van onze BSO’s zijn onderdeel van een Kindcentrum, waardoor er nauw contact is met de school. De ene BSO is te vinden in Rosmalen en de andere een dorp verderop, in Empel. Hier hebben de kinderen alle ruimte om te chillen en activiteiten te ondernemen met leeftijdsgenoten. Dit kan binnen, maar zodra het ook maar even kan zijn we natuurlijk lekker buiten te vinden.

Meer lezen over de vacature? Bekijk de vacature en reageer direct!

Medewerker Art & Science BSO Rosmalen (15,5 uur)

In Rosmalen hebben wij twee van onze locaties omgetoverd tot unieke Art & Science BSO’s. Zo is er op een van de locaties een keuken waar proefjes worden gedaan, een atelier waar de mooiste kunstwerken worden gemaakt, een danszaal mét verkleedkast en een heuse bioscoop waar zelfgemaakte filmpjes kunnen worden getoond. Zit jouw talent in kunst en/of techniek, dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer lezen over de vacature? Bekijk de vacature en reageer direct!

Medewerker BSO kleine locatie (15 uur)

In Berlicum aan de rand van het dorp, naast een grote natuurspeeltuin en op steenworp afstand van een werkboerderij met allerlei dieren om te bezoeken vind je een van onze kleinste locaties. We zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die samen met ons deze locatie verder willen laten groeien.

Meer lezen over de vacature? Bekijk de vacature en reageer direct!

anchor point

Stages

De combinatie theorie en praktijk vormt een stevige basis voor een toekomst in jouw vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat talentvolle studenten de kans krijgen zich binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en uit te groeien tot professionals. Dit geldt voor pedagogisch medewerkers, maar ook voor diverse functies op ons hoofdkantoor.

Kinderopvang ’t Goudvisje is een erkend leerbedrijf.

Stages op een kinderopvang & BSO locatie
Vanuit verschillende MBO en HBO opleidingen kun je stage lopen op een van onze locaties kinderopvang en BSO. Onze medewerkers zijn zeer divers opgeleid, dus er zijn naast diverse stageplaatsen voor de functie van pedagogisch medewerker ook plaatsen voor stagiaires die een opleiding volgen op het gebied van management, sport, kunst, cultuur, pedagogiek etc.

Wegens het reeds aantal geplaatste studenten, is er voor het komende studiejaar geen plaats meer voor leer-werktrajecten in de vorm van BBL of zij-instromers. 

Stages op het hoofdkantoor
Op het hoofdkantoor werken we ‘achter de schermen’ met verschillende disciplines aan de continuering van ons succes. We werken aan de randvoorwaarden die nodig zijn om de zorg voor kinderen over te nemen. Je kunt hierbij denken aan projectmanagement, financiële administratie, HR, Klantrelaties en Advies, planning, administratieve ondersteuning en marketing en communicatie. Maar naast het faciliteren van de medewerkers op de groepen, kijken we altijd verder vooruit; we kijken naar de toekomst. Ambitie, kwaliteit en innovatie zijn voor ons belangrijke termen. Kortom, een breed scala aan taken waar we je graag in mee laten kijken én leren.

Maatschappelijke- & snuffelstages
Neem voor maatschappelijke- en snuffelstages direct contact op met de HR afdeling via mail pz@goudvisje.nl of telefonisch 073-5221670 en informeer naar de mogelijkheden.

sbb-beeldmerk-los