Locatiemanager Sport BSO’s

Wat ga je doen?

Als locatiemanager van onze Sport BSO’s ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van twee (vanaf september 2022 drie) BSO locaties. Dit klinkt als een brede functie, en dat is het ook. Je bent het gezicht van de locatie, zowel voor ouders, kinderen als voor medewerkers. Je inspireert en motiveert het team. Je bent kritisch ten aanzien van kwaliteit, gastvrijheid, aanbod en werkhouding. Met initiatief en doortastendheid weet jij doelen te realiseren. Je houdt je bezig met alles wat hoort bij het runnen van een locatie; van sollicitatiegesprekken en rondleidingen met ouders tot het bestellen van nieuw spelmateriaal en het voeren van verzuim gesprekken. Een plezierige en constructieve samenwerking met de andere managers is essentieel en leerzaam. Je hebt veel vrijheid om zelfstandig te handelen. Wij houden van snelheid in beslissing vorming en zijn een platte organisatie. Coaching en begeleiding ontvang je rechtstreeks van de directeur.

Verbondenheid met de werkvloer vinden wij belangrijk. Enkele dagen per week werk je op de groep in de BSO om zo dichtbij je team te staan.

Goed om te weten dat je team bestaat uit zo’n 25 medewerkers en de locaties plaats bieden aan 120 kinderen per dag.

Waar dan?

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden ouders, medewerkers en vooral kinderen met ons. Een tikje tegendraads zijn we wel. We hebben een geheel eigen visie op zaken en willen altijd beter maar ons vooral onderscheiden van de ‘rest’. Inmiddels hebben we een team van zo’n 200 talentvolle, gastvrije en prettig gestoorde medewerkers bij elkaar verzameld. Allemaal met passie. We zijn trots op iedereen.

De locatie waar we jouw kennis en kunde tot zijn recht willen laten komen is op onze Sport BSO’s. Inderdaad meervoud want we hebben er al 2 en een 3e komt eraan. Deze BSO’s zijn te vinden in Rosmalen en Empel. Op alle drie de locaties hebben we een volledig sportveld tot onze beschikking, zodat zowel kinderen als collega’s zich kunnen uitleven met allerlei sport- en spelactiviteiten.

Ben jij het?

Als wij een wensenlijstje mogen maken, dan ziet onze ideale kandidaat er zo uit:

  • Je bent in het bezit van een HBO sport diploma waarmee je kwalificeert om in de BSO te werken – dat is een dingetje in de regelgeving, daar komen we niet onderuit.
  • Enkele jaren aantoonbare ervaring als leidinggevende – je springt gelijk in het diepe, voor ons belangrijk dat je direct zelfstandig aan de slag kunt.
  • Je bent een sporter in hart en nieren – je weet iedereen in beweging te krijgen.
  • Je inspireert en je motiveert, onze pijlers weet jij als geen ander uit te dragen – je bent een voorbeeld voor je team.
  • Je bent flexibel en staat stevig met twee benen op de grond – dat past het beste bij onze bloedgroep.
  • Je bent prettig en toegankelijk voor kinderen, ouders en collega’s – omdat wij dat prettig vinden en het zelf ook zijn.
  • Je hebt continu een glimlach op je gezicht – positiviteit en humor maken ons blij.
  • We kunnen het goed met elkaar vinden.

Wat levert dat jou op?

Gegarandeerd veel plezier en energie. En niet te vergeten heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie. Wij bieden een contract van 32 uur tot 36 uur per week verdeeld over week. Qua beloning zijn we gebonden aan de loonschalen van de cao Kinderopvang. Deze job zit in schaal 9 tussen  € 2.935- en €3.959,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring. Ook de pensioenregeling is goed geregeld, evenals de mogelijkheden tot opleidingen, reiskostenvergoeding en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.

Interesse gewekt?

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

  • Gelijk door voor het echte werk en jezelf voorstellen via onderstaande link of door je cv EN motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl. Laat ons weten wat je aanspreekt in de vacature en onze organisatie en wat je denkt bij te kunnen dragen in de functie!
  • Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn of Brigitte.

Geknipt voor jou?

Ben jij enthousiast geraakt door deze vacature? Zie jij jezelf werken binnen onze organisatie en voldoe jij aan de functie-eisen? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je CV, motivatiebrief en een (pas)foto.

Solliciteren