Vacature Management Assistent Inkoop & Facilitaire Zaken (24 uur)

Onze uitdaging

Wij hebben de faciliteiten en inkoop binnen onze organisatie graag optimaal georganiseerd. Daarbij staat gastvrijheid voorop, zodat medewerkers, klanten en kinderen zich thuis voelen en optimaal kunnen presteren en ontwikkelen. Hier hebben wij hulp bij nodig. Zo simpel is het. Iemand die zorgt dat wij niet uit de bocht vliegen. Die onze vestigingen ondersteunt bij de centrale inkoop en alle facilitaire zaken van onze organisatie regelt. Iemand die zorgt voor een soepele gang van zaken op dit gebied en medewerkers en management daarin volledig ontzorgt.

Spreekt deze uitdaging jou aan? Bekijk dan deze vacature en reageer direct.

Waar dan?

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden klanten, medewerkers en vooral kinderen met ons. Een tikje tegendraads zijn we wel. We hebben een geheel eigen visie op zaken en willen altijd beter maar vooral ons onderscheiden ten opzichte van de ‘rest’. Dat komt vooral door onze directie. Dat zijn twee zeer gedreven creatieve onderneemsters die elke dag ‘tig nieuwe ideeën hebben om de organisatie iedere keer weer beter te maken. Dat is eerlijk gezegd met tijden best pittig maar het werkt wel. We hebben een heuse kinderopvangboerderij en bieden razend populaire ‘andere’ buitenschoolse opvang met een Natuur BSO, een Sport BSO, een Outdoor BSO en een Art & Science BSO! Inmiddels hebben we, verspreid over meer dan 12 locaties, een team van zo’n 200 talentvolle, gastvrije en prettig gestoorde medewerkers bij  elkaar verzameld. Allemaal met passie, en we zijn trots op allemaal.

Hoe ziet een dag eruit?

Om 08.25 uur kom je binnen op het hoofdkantoor. Met een kop koffie of thee installeer jij je achter je pc klaar om aan je planning voor die dag te beginnen. Al snel gaat je telefoon. Een locatiemanager vraagt om voor overmorgen voor een paar uur een busje te regelen. Goed doorvragen leert je dat het gaat om een flinke bus die de hele dag nodig is. Je hebt net opgehangen of daar is de volgende collega met een vraag. Dit keer geeft de vaatwasser een storing aan voor de 2e keer deze week. Je belt met de leverancier van de vaatwasser en maakt een afspraak voor een monteursbezoek. Dit doe je vanuit de auto, want je hebt om 10.00 uur afgesproken met de locatiemanager en de verhuurder op onze nieuwe locatie om daar door te nemen wat er allemaal nog moet gebeuren voor de opening over 2 weken. Met een waslijst aan acties kom je terug op kantoor. Je wil nog even een paar dingen uitzetten voordat je gaat lunchen. Daar gaat de telefoon alweer. Nu is het de brandweer die een inspectie op een locatie wil inplannen. Hier moet je bij zijn, dus na wat schuiven in je agenda staat de afspraak. Je mailbox loopt ondertussen flink vol. Die ga je zo oppakken. Nu eerst met de collega’s lunchen. Na de lunch heb je standaard een uur geblokt. Je maakt een begin met je mail, plaatst bestellingen, boekt facturen in en zet benodigde acties uit. De telefoon gaat. Er is een calamiteit! De verwarming doet het niet meer en de CV ketel geeft een storing aan. Hier ben je de rest van de middag druk mee. Rond 17.15 uur zit je in de auto naar huis. Een drukke dag en veel gedaan, niet alles is volgens planning gegaan, maar je houdt van die dynamiek in je werk. En niet te vergeten; morgen weer een dag. Maar eerst nog even een telefoontje beantwoorden van een collega die wil weten wat de status is van de levering van de bestelde slaapzakken.

Welke taken liggen bij jou?

Als er producten en diensten ingekocht moeten worden dan weet jij de beste deals te sluiten. Als er zich een probleem of storing voordoet zorg jij ervoor dat dit opgelost wordt. Jij schakelt met de leveranciers en bewaakt de voortgang zodat projecten en klussen zo snel mogelijk worden geklaard.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Aanspreekpunt voor vestigingen, staf en management ten aanzien van inkoop en alle facilitaire zaken.
 • Organisatie rondom het beheer en onderhoud van zo’n 10 locaties op het gebied van brand- en toegangsbeveiliging, schoonmaak, terrein- en speeltoestellen, W- en E-installaties, etc.
 • Uitvoering geven aan adequaat inkoopbeleid op het gebied van aan de kinderopvang gerelateerde producten zoals speel- en verzorgingsmiddelen, meubilair, witgoed, etc. waaronder ook de inkoop ten behoeve van interne en externe evenementen, bijeenkomsten, bedrijfsuitstapjes, presentaties, etc.
 • Onderhouden van contacten met leveranciers, zoals beveiliging, monteurs, installateurs, supermarkt, interieurbouwers, storingsdiensten maar ook onze eigen onderhoudsmedewerkers.
 • Contractbeheer en administratieve afhandeling.
Ben jij het?

Als wij de verpersoonlijking van onze oplossing omschrijven dan ziet dat er ongeveer zo uit:

 • Je bent razend slim: je hebt MBO+/HBO werk- en denk niveau
 • Enkele jaren relevante ervaring lijkt ons wel praktisch – de combinatie van inkoop en facilitair moet je vooral heel leuk vinden.
 • Je beschikt over een auto met bijbehorend roze papiertje – wel zo makkelijk als je iets moet ophalen of een check gaat doen op een van de locaties.
 • Je bent een absolute kei in plannen en organiseren en laat je niet gek maken – first things first.
 • Als onderhandelaar laat je, je het kaas niet van het brood eten – kwaliteit voor geld.
 • Je bent  een echte detail zeikerd – je gaat voor 100% kwaliteit net als wij.
 • Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond – dat past het beste bij onze bloedgroep.
 • Je bent prettig en toegankelijk – omdat wij dat ook prettig vinden en het zelf ook zijn.
 • Je bent handig met het web en weet de gekste en origineelste items te vinden – wij houden  namelijk niet van standaard.
 • Je bent dienstbaar en vindt het leuk anderen van dienst te zijn – dat zit in ons DNA.
 • Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij houden namelijk van positieve mensen.
 • We kunnen het goed met elkaar vinden.

Feest der herkenning

Is bovenstaande voor jou een feest der herkenning dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou als Management Assistent Inkoop & Facilitair. Zeker als je het wel ziet zitten om de boel een beetje wakker te houden binnen onze hectische club. Wij garanderen je dat jij je geen dag verveelt in een job waarbij nagenoeg alle aspecten van inkoop en facilitaire zaken aan bod komen.

Wat levert dat jou op?

Gegarandeerd veel plezier en energie. En niet te vergeten heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie. Qua beloning zijn we gebonden aan de loonschalen van de cao Kinderopvang, daar kunnen wij niets aan doen maar het is geen beroerde cao hoor. Het salaris is afhankelijk van hoe je koffer gevuld is met werkervaring.

Uren & duo-Job

Wij vragen iemand voor minimaal 24 uur; 3 dagen van 8 uur verdeeld over maandag, woensdag en donderdag. Deze job wordt in duo uitgevoerd met een andere collega die 28 uur werkt. Op maandag en donderdag werk je samen.

Interesse gewekt?

Interesse gewekt en nog steeds aan het lezen? Groot gelijk want dit is een super job  waarbij je uniek zicht hebt op hoe wij het samen flikken de beste kinderopvangorganisatie in de regio te zijn! Nu je het tot hier hebt volgehouden zijn er een paar routes waar je uit kunt kiezen om er verder in te duiken:

 1. Gelijk doorgaan voor het echte werk en jezelf voorstellen, vertellen waarom je graag bij ons wil werken én waarom in deze functie via pz@goudvisje.nla.v. Marjolijn.
 2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn van der Spek.

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou!

Team Kinderopvang ’t Goudvisje

O, ja…. bijna vergeten te melden dat in het kader van twee weten meer dan één het kan zijn dat wij een externe partij inschakelen voor een assessment om te beoordelen of wij het wel bij het juiste eind hebben. Ook belangrijk om te weten is dat we geloven in medewerkers die 100% kiezen voor ’t Goudvisje, vandaar dat we ervoor kiezen om deze vacature niet in te vullen via ZZP-ers of werving & selectie door derde partijen.

Geknipt voor jou?

Ben jij enthousiast geraakt door deze vacature? Zie jij jezelf werken binnen onze organisatie en voldoe jij aan de functie-eisen? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je CV, motivatiebrief en een (pas)foto.

Solliciteren