Pedagogisch Medewerker BSO (10 – 20 uur)

Onze uitdaging…

Ben jij graag buiten, ongeacht de weersomstandigheden? Is creativiteit jouw talent? Is niets jou te gek? Vind jij het geweldig om met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar na school aan de slag gaan met diverse activiteiten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Waar dan?
Met maar liefst 12 BSO locaties zit er voor jou vast een locatie bij waar jij je helemaal op je plek voelt. Of dit nou op een van onze Sport BSO’s is, waar je sportief aan de slag gaat, onze Art & Science BSO waar alles draait om creativiteit of onze Outdoor BSO waar je met de kinderen de bossen in gaat, er is voor ieder wat wils. Uiteraard ontbreekt ook de ‘reguliere’ BSO niet en zelfs deze is niet standaard. Bijvoorbeeld vanwege de natuurspeeltuin die net nieuw is of omdat je kunt paardrijden met de kinderen op onze pony’s.

Wat ga je doen?
Herkenbaar voor alle kinderen start jij de dag in je blauwe Goudvisje polo. Je stemt met je collega’s de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden af. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Jij schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en organiseert deze als de beste. Hierbij hou je rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Tijdens de activiteiten leer jij kinderen samenwerken en is er ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Naast de zorg voor de opvang van deze groep kinderen, laat je hen ook een onvergetelijke dag beleven. Daarnaast communiceer je open en actief met ouders en collega’s.

Ben jij het?
Samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen. We doen dit vol overgave en zijn trots op wat we met elkaar bereiken. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur; door jouw inzet en enthousiasme kiezen ouders en collega’s voor ’t Goudvisje. Met jouw ideeën maak je van elke dag een feestje. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een relevant diploma.
  • Ben je minimaal 2 middagen per week beschikbaar tussen 13.30 uur – 18.30 uur en in vakanties de hele dag.

Wat levert jou dat op?

  • Een dienstverband van 10 – 20 uur (2 tot 5 middagen) per week.
  • Heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie die volop in beweging is.
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling.
  • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.177,- en € 2.964,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
  • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering, conform CAO kinderopvang.
  • Ook de pensioenregeling is goed geregeld, evenals de mogelijkheden tot cursussen, reiskostenvergoeding en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.

Interesse gewekt?
Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

  1. Gelijk door voor het echte werk en jezelf voorstellen via onderstaande link of door je cv en motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl.
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn van der Spek of Brigitte van Rosmalen.