Vacature medewerker inkoop & facilitaire zaken (36 uur)

Onze uitdaging

Wij hebben de faciliteiten en inkoop binnen onze organisatie graag optimaal georganiseerd. Daarbij staat gastvrijheid voorop, zodat medewerkers, klanten en kinderen zich thuis voelen en optimaal kunnen presteren en ontwikkelen. Hier hebben wij hulp bij nodig. Zo simpel is het. Iemand die zorgt dat wij niet uit de bocht vliegen. Die onze vestigingen ondersteunt bij alle facilitaire zaken en de centrale inkoop van onze organisatie regelt. Iemand die zorgt voor een soepele gang van zaken op dit gebied en medewerkers en management daarin volledig ontzorgt.

Spreekt onze organisatie jou aan? Bekijk dan deze vacature en reageer direct.

Waar dan?

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden klanten, medewerkers en vooral kinderen met ons. Een tikje tegendraads zijn we wel. We hebben een geheel eigen visie op zaken en willen altijd beter maar vooral ons onderscheiden ten opzichte van de ‘rest’. Dat komt vooral door onze directie. Dat zijn twee zeer gedreven creatieve onderneemsters die elke dag ‘tig nieuwe ideeën hebben om de organisatie iedere keer weer beter te maken. Dat is eerlijk gezegd met tijden best pittig maar het werkt wel. We hebben een heuse kinderopvangboerderij en bieden razend populaire ‘andere’ buitenschoolse opvang met een Natuur BSO, een Sport BSO, een Outdoor BSO én een Art & Science BSO! Inmiddels hebben we een team van zo’n 170 talentvolle, gastvrije en prettig gestoorde medewerkers bij elkaar verzameld. Allemaal met passie, en we zijn trots op allemaal.

Ga jij ons ontzorgen?

Iemand die ook prettig gestoord is en gelukkig wordt van het zorgdragen voor goede werk ondersteunende voorzieningen. Die met een bedrijfskundige én mensgerichte inslag zaken voor elkaar weet te krijgen en in alle situaties zorgt dat zaken voor de vestigingen goed zijn geregeld. Een aanpakker die de handen uit de mouwen steekt en op basis van onze bedrijfsstrategie en -filosofie de uitvoering van de inkoop en de facilitaire dossiers in goede banen kan leiden. In deze job heb je een goed strategisch vermogen nodig, zodat je inziet hoe het facilitaire proces optimaal kan worden ingericht om het primaire proces (onze kernactiviteit) te ondersteunen. Je denkt mee en komt zelf met voorstellen om de facilitaire organisatie te verbeteren. Het is best een pittige, praktische en uitdagende job met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Als je daar energie uit haalt en pas tevreden bent als iedereen het naar zijn zin heeft, dan is deze job écht iets voor jou!​

Wat omvat het zoal?

Als er producten en diensten ingekocht moeten worden dan weet jij de beste deals te sluiten. Als er zich een probleem of storing voordoet zorg jij ervoor dat dit opgelost wordt. Kun je dit niet zelf? Dan schakel jij met de leveranciers en bewaak je de voortgang zodat projecten en klussen zo snel mogelijk worden geklaard.

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • Eerste aanspreekpunt voor vestigingen, staf en management ten aanzien van inkoop en alle facilitaire zaken.
 • Organisatie rondom het beheer en onderhoud van zo’n 10 locaties op het gebied van brand- en toegangsbeveiliging, schoonmaak, terrein- en speeltoestellen, W- en E-installaties, etc.
 • Uitvoering geven aan adequaat inkoopbeleid op het gebied van aan de kinderopvang gerelateerde producten zoals speel- en verzorgingsmiddelen, meubilair, witgoed, etc. waaronder ook de inkoop ten behoeve van interne en externe evenementen, bijeenkomsten, bedrijfsuitstapjes, presentatie, etc.
 • Onderhouden van contacten met leveranciers, zoals beveiliging, monteurs, installateurs, interieurbouwers, storingsdiensten maar ook onze eigen onderhoudsmedewerkers.
 • Contractbeheer en administratieve afhandeling.
Ben jij het?

Als wij de verpersoonlijking van onze oplossing omschrijven dan ziet dat er ongeveer zo uit:

 • Je bent razend slim: je bent gewend om op HBO niveau te werken.
 • Minimaal 5 jaar relevante operationele ervaring lijkt ons wel praktisch – de combinatie van facilitair en inkoop moet je vooral heel leuk vinden.
 • Je beschikt over een auto met bijbehorend roze papiertje – wel zo makkelijk als je iets moet ophalen of een check gaat doen op een van de locaties.
 • Je bent een absolute kei in plannen en organiseren en laat je niet gek maken – first things first.
 • Als onderhandelaar laat je, je het kaas niet van het brood eten – kwaliteit voor geld.
 • Je bent een echte detail zeikerd – je gaat voor 100% kwaliteit net als wij.
 • Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond – dat past het beste bij onze bloedgroep.
 • Je bent prettig en toegankelijk – omdat wij dat ook prettig vinden en het zelf ook zijn.
 • Je bent handig met het web en weet de gekste en origineelste items te vinden – wij houden namelijk niet van standaard.
 • Je bent leergierig en hebt de wil om te winnen – nergens zoveel leuke competitie als bij ons.
 • Je bent dienstbaar en vindt het leuk anderen van dienst te zijn – dat zit in ons DNA.
 • Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij houden namelijk van positieve en lollige mensen.
 • We kunnen het goed met elkaar vinden.

Feest der herkenning

Is bovenstaande voor jou een feest der herkenning dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou als medewerker Inkoop & Facilitaire Zaken. Zeker als je het wel ziet zitten om de boel een beetje wakker te houden en een soort van je eigen toko te runnen binnen onze hectische club. Wij garanderen je dat jij je geen dag verveelt in een job waarbij nagenoeg alle aspecten van inkoop en facilitaire zaken aan bod komen.

Wat levert dat jou op?

Gegarandeerd veel plezier en energie. En niet te vergeten heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie. Qua beloning zijn we gebonden aan de loonschalen van de cao Kinderopvang, daar kunnen wij niets aan doen maar het is geen beroerde cao hoor. Voor ons gevoel zit deze job in schaal 8. Dat betekent dat de pecunia ergens tussen de € 2.619,- en € 3.544,- bruto per maand bedraagt voor de fulltime uitvoering, afhankelijk van hoe je koffer gevuld is met werkervaring.

Interesse gewekt?

Interesse gewekt en nog steeds aan het lezen? Groot gelijk want dit is een super job waarbij je uniek zicht hebt op hoe wij het samen flikken de beste kinderopvangorganisatie in de regio te zijn! Nu je het tot hier hebt volgehouden zijn er een paar routes waar je uit kunt kiezen om er verder in te duiken:

 1. Gelijk door voor het echte werk en jezelf vóór 21 januari 2021 voorstellen via pz@goudvisje.nl. Gesprekken worden gepland in de week van 25 januari.
 2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn van der Spek.

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou!

Team Kinderopvang ’t Goudvisje

O, ja…. bijna vergeten te melden dat in het kader van twee weten meer dan één het kan zijn dat wij een externe partij inschakelen voor een assessment om te beoordelen of wij het wel bij het juiste eind hebben. Ook belangrijk om te weten is dat we geloven in medewerkers die 100% kiezen voor ’t Goudvisje, vandaar dat we ervoor kiezen om deze vacature niet in te vullen via ZZP-ers of werving & selectie door derde partijen.

Geknipt voor jou?

Ben jij enthousiast geraakt door deze vacature? Zie jij jezelf werken binnen onze organisatie en voldoe jij aan de functie-eisen? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je CV, motivatiebrief en een (pas)foto.

Solliciteren