Medewerker Sport BSO (15 of 25 uur)

Wat ga je doen?

Voetballen, hockeyen, skateboarden, steppen of gewoon ouderwets tikkertje. Ben jij sportief, graag buiten en schud jij de leukste activiteiten en wedstrijden zo uit je mouw? En vind jij niets leuker dan met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar na school aan de slag gaan met diverse activiteiten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Waar dan?

De BSO ligt op het terrein van voetbalvereniging OJC Rosmalen. Met een groot voetbalveld volledig tot je beschikking, worden kinderen hier na school ontvangen. Een plek waar kinderen thuis komen na een dag school en waar ze uitgedaagd worden om nieuwe (sport)spellen te ontdekken. Samen bedenken we de leukste activiteiten.

Ben jij het?

Samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen. We doen dit vol overgave en zijn trots op wat we met elkaar bereiken. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur; door jouw inzet en enthousiasme kiezen ouders en collega’s voor ’t Goudvisje. Door jouw sportieve inzet maak je van elke dag een feestje. Daarnaast:

 • Ben je in het bezit van een relevant diploma.
 • Ben je beschikbaar op de dagen maandag t/m vrijdag, tussen 13.30 uur – 18.30 uur en in de vakanties de hele dag.

 Wat levert dat jou op?

 • Een dienstverband van 15 of 25 uur per week verdeeld over respectievelijk 3 of 5 dagen.
 • Heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie die volop in beweging is.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling.
 • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.139,- en € 2.913,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
 • 8% vakantiegeld en 2% eindejaarsuitkering, conform CAO kinderopvang.
 • Ook de pensioenregeling is goed geregeld, evenals de mogelijkheden tot cursussen, reiskostenvergoeding en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.

Interesse gewekt?

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

  1. Gelijk door voor het echte werk en jezelf voorstellen via onderstaande link of door je cv en motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl.
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn van der Spek of Brigitte van Rosmalen.