Muziekspecialist (36 uur)

Een unieke muzikale uitdaging…
“Wie niet springen wil, wie niet springen wil, wie niet springen wil, staat stil!” Zie je het voor je? Een groep peuters met blote voetjes springend op grote vellen papier vol verf. Jij loopt tussen de kinderen door met je muziekinstrument. Je zingt en springt natuurlijk lekker mee.

Dit is zomaar een voorbeeld zijn van hoe een muziekactiviteit bij ’t Goudvisje eruit kan zien.

Niet alleen de peuters weet jij te motiveren om met muziek bezig te zijn, maar ook de allerkleinsten en de kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar ga jij niet uit de weg.

Met de leukste muziek instrumenten ga jij in de ochtend uren op pad naar de verschillende locaties om hier al jouw zelf bedachte muziekactiviteiten neer te zetten. Jij weet als geen ander hoe je muziek kunt inzetten om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Al onze locaties hebben een fantastisch buitenterrein. Dus als het even kan, ben jij met je muziekinstrument buiten te vinden.

Als het ochtendprogramma erop zit geniet je van je pauze en daarna ga je aan de slag in de BSO. Elke dag bezoek je een andere BSO locatie, waar je meewerkt op de groep. Supertof als jij ook deze groep kinderen weet te motiveren met jouw muzikale activiteiten. En hebben ze er even geen zin in? Dan schud jij zo andere bijzondere activiteiten uit je mouw.

Waar dan?
Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden klanten, medewerkers en vooral kinderen met ons. Een tikje tegendraads zijn we wel. We hebben een geheel eigen visie op zaken en willen altijd beter maar vooral ons onderscheiden ten opzichte van de ‘rest’. Zo hebben we een heuse kinderopvangboerderij en bieden razend populaire ‘andere’ buitenschoolse opvang met een Natuur BSO, een Sport BSO, een Outdoor BSO en een Art & Science BSO! Inmiddels hebben we een team van zo’n 200 talentvolle, gastvrije en prettig gestoorde professionals bij elkaar verzameld. Allemaal met passie, en we zijn trots op allemaal. Als muziekspecialist ben je op alle locaties aanwezig.

Ben jij het?
Samen zijn wij verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen. We doen dit vol overgave en zijn trots op wat we met elkaar bereiken. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur, mede door jouw inzet en enthousiasme kiezen ouders en collega’s voor ’t Goudvisje. Daarnaast:

 • Ben je in het bezit van een relevant diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken.
 • Is het een enorme pré als je ook muzikaal geschoold bent.
 • Kan je zingen en bespeel je een instrument dat je ook mee kunt nemen naar de verschillende locaties.
 • Weet jij kinderen van 0 – 12 jaar te motiveren en te inspireren met muziek.
 • Ben je 4 dagen beschikbaar per week.

Wat levert dat jou op?

 • Een dienstverband van 36 uur, verdeeld over 4 dagen.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling
 • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 7 tussen € 2.478,- en € 3.277,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
 • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering, conform CAO kinderopvang.
 • Ook de pensioenregeling is goed geregeld, evenals de mogelijkheden tot cursussen, reiskostenvergoeding en natuurlijk onze onvergetelijke teamuitjes en personeelsfeesten.

Interesse gewekt?

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

  1. Gelijk door voor het echte werk en jezelf voorstellen via onderstaande link of door je cv en motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl. Laat ons weten wat je aanspreekt in de vacature en onze organisatie en wat je denkt bij te kunnen dragen in de functie!
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn of Brigitte.

Geknipt voor jou?

Ben jij enthousiast geraakt door deze vacature? Zie jij jezelf werken binnen onze organisatie en voldoe jij aan de functie-eisen? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je CV, motivatiebrief en een (pas)foto.

Solliciteren