Enthousiaste stagiaire gezocht voor een uitdagende online marketing stage

(Stage, 32-36 uur per week)

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Met een team van zo’n 180 talentvolle, gastvrije en bevlogen medewerkers zorgen wij dagelijks met passie en trots voor de aan onze zorg toevertrouwde kinderen. Stagiaires zijn hierbij voor ons van groot belang. Afgelopen schooljaar hebben we zelfs een volledige klas onder onze hoede genomen. Stagiaires helpen ons met een frisse blik onze dienstverlening nog beter te maken en zijn daarom altijd van harte welkom.

Spreekt onze organisatie jou aan? Bekijk dan deze vacature en reageer direct.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een online marketing stagiaire voor ons hoofdkantoor in Rosmalen; het centrale hart van de organisatie van waaruit wij ondersteuning bieden naar al onze vestigingen. Vind jij online marketing en alles wat ermee te maken heeft super intrigerend? Wil jij alles weten van social media en de commerciële kansen die dit kan bieden? Vraag jij je bij online content af waarom het wordt geplaatst, met welk doel, voor wie en of het interessant is? Dan zoeken wij jou voor een ‘doe-stage’ om ons te helpen onze online ideeën in praktijk te brengen.

De functie in het kort

Onze website straalt uit wie we zijn en wat we doen. Op Facebook delen we veel van de activiteiten die we met de kinderen ondernemen. Instagram gebruiken we vooral om onze propositie als werkgever neer te zetten. De basis in online media land is gelegd. Maar er is nog zoveel meer. Dat weten we en dat willen we inzetten! Van jou vragen we ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van onze online strategie. Je denkt mee over marketingcampagnes en verwerkt deze op de verschillende platformen. Je werkt mee aan het ontwikkelen van (zoekmachinevriendelijke) content. Je bedenkt manieren om onze online zichtbaarheid verder te vergroten. Je analyseert traffic en statistieken en stuurt op basis hiervan campagnes bij. Ook SEO gerelateerde taken zoals linkbuilding, keyword analyse en optimalisaties zijn jouw werkterrein.

Ons aanbod

Een stage overeenkomst voor 4 tot 5 dagen per week en minimaal 6 maanden. egarandeerd veel plezier en energie. En niet te vergeten heel veel leuke nieuwe collega’s bij een dynamische informele organisatie. Qua beloning volgen wij de cao Kinderopvang waardoor je voor 4-5 stagedagen per week een vergoeding van € 160,- per maand ontvangt.

Functie-eisen
  • Je studeert Communicatie, Marketing, Media Design of een vergelijkbare richting (2e of 3e jaars) – op deze opleidingen leer je immers alles wat je bij ons in praktijk kunt brengen.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en vindt het leuk om zelf alles uit te zoeken en op te zetten – wij helpen uiteraard graag maar vinden verantwoordelijkheid erg belangrijk voor je ontwikkeling.
  • Je bent prettig en toegankelijk – omdat wij dat ook prettig vinden en het zelf ook zijn.
  • Je bent erg flexibel en staat stevig met twee benen op de grond – dat past het beste bij onze bloedgroep.
  • Je hebt continu een glimlach op je gezicht – positiviteit en humor maken ons blij.
  • Je bent creatief én analytisch goed – omdat dat een top combinatie is.
  • We kunnen het goed met elkaar vinden.

Interesse?

Ben jij enthousiast geraakt door deze stageplek? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je CV, motivatiebrief en een (pas)foto.

Solliciteren