Pedagogisch coach

Wat ga je doen?

Als Pedagogisch Coach draag je bij aan de uitvoering van het pedagogisch beleid. Onze pijlers, talentontwikkeling, natuurbeleving, gastvrijheid, trots en bewegen laat je als rode draad terug komen in je werk. Je vertaalt het beleid naar concrete werksituaties.

In je rol als coach help je medewerkers bij het signaleren van knelpunten. Op positieve wijze geef je advies en ondersteuning o.a. middels beeldcoaching. Daarnaast ben je ook voor ouders een ondersteuner en adviseur bij bijzondere zorgvraagstukken. Waar nodig stem je de interne zorg af op externe hulpverlening en overlegt hierover met betrokkenen. Middels pedagogische columns en nieuwsbrieven inspireer je medewerkers en ouders op dit vlak.

Naast jouw rol als pedagogisch coach ben je ook een aantal middagen werkzaam op de BSO. Je zorgt samen met je collega’s voor een onvergetelijke middag. Waarbij de leukste activiteiten centraal staan. Kinderen van 4 tot 12 jaar weet jij te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Waar dan?

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden klanten, medewerkers en vooral kinderen met ons. Een tikje tegendraads zijn we wel. We hebben een geheel eigen visie op zaken en willen altijd beter maar vooral ons onderscheiden ten opzichte van de ‘rest’. Zo hebben we een heuse kinderopvangboerderij en bieden razend populaire ‘andere’ buitenschoolse opvang met een Natuur BSO, een Sport BSO, een Outdoor BSO en de meest recente; een Art & Science BSO! Inmiddels hebben we een team van zo’n 200 talentvolle, gastvrije en prettig gestoorde professionals bij elkaar verzameld. Allemaal met passie, en we zijn trots op allemaal. Als Pedagogisch Coach kom je op al onze locaties.

Ben jij het?

Samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen. We doen dit vol overgave en zijn trots op wat we met elkaar bereiken. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur; mede door jouw inzet en enthousiasme kiezen ouders en collega’s voor ’t Goudvisje. Daarnaast:

 • Ben je in het bezit van een relevant diploma op HBO niveau en is het een pré als je relevante werkervaring hebt.
 • Vind je het een uitdaging om het coachingswerk te combineren met werken op de BSO.
 • Weet je anderen te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen.
 • Heb je gevoel voor natuurbeleving, ben je creatief en heb je een gastvrije instelling.
 • Ben je prettig en toegankelijk voor collega’s, kinderen en ouders.

Wat levert dat jou op?

 • Een dienstverband tussen 32 en 36 uur per week. Dit is een combinatie van coachingsuren en BSO uren.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling
 • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 8 tussen € 2.632,- en € 3.562,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
 • 8% vakantiegeld en 2% eindejaarsuitkering, conform CAO kinderopvang.

Interesse gewekt?

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

  1. Gelijk door voor het echte werk en jezelf voorstellen via onderstaande link of door je cv EN motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl. Laat ons weten wat je aanspreekt in de vacature en onze organisatie en wat je denkt bij te kunnen dragen in de functie!
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn of Brigitte.

Geknipt voor jou?

Ben jij enthousiast geraakt door deze vacature? Zie jij jezelf werken binnen onze organisatie en voldoe jij aan de functie-eisen? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je CV, motivatiebrief en een (pas)foto.

Solliciteren