Vacature Pedagogisch Medewerker Art & Science BSO (20 uur)

Heb jij interesse in techniek? Kan jij als de beste TikTok filmpjes maken? Is creativiteit jouw talent? En vind jij niets leuker dan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar mee te nemen in de wereld van techniek en creativiteit? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Wat ga je doen?

Herkenbaar voor alle kinderen start jij de dag in de blauwe Goudvisje polo. Je stemt met je collega’s de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden af. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Jij schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en organiseert deze als de beste. Niets is te gek! Hierbij hou je rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Tijdens de activiteiten leer jij kinderen samen te werken en is er ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Naast de zorg voor de opvang van deze groep kinderen, laat je hen ook een onvergetelijke tijd beleven. Daarnaast communiceer je open en actief met de ouders en collega’s.

Waar dan?

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden klanten, medewerkers en vooral kinderen met ons. In Rosmalen hebben wij twee prachtige locatie omgetoverd tot een Art & Science BSO. Zo is er op een van de locaties een keuken waar proefjes worden gedaan, een atelier waar de mooiste kunstwerken worden gemaakt, een danszaal mét verkleedkast en een heuse bioscoop waar zelfgemaakte filmpjes kunnen worden getoond.

Ben jij het?

Als wij onze ideale kandidaat mogen omschrijven dat ziet deze er ongeveer zo uit:

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma – dit is nou eenmaal een vereiste. Via de volgende link kan jij je diploma checken om zeker te weten dat jouw diploma de juiste is: https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma
  • Je bent op de dagen maandag t/m donderdag beschikbaar, tussen 13.30 uur – 18.30 uur en in de vakanties de hele dag – dan hebben we je het hardst nodig.
  • Je bent creatief en hebt gevoel voor techniek. Je bedenkt moeiteloos verschillende activiteiten – daar worden de kinderen heel erg blij van.
  • Je hebt een gastvrije instelling – dit is immers wat wij belangrijk vinden.
  • Je bent prettig en toegankelijk voor kinderen en ouders – omdat wij dat ook prettig vinden en het zelf ook zijn.
  • Je bent flexibel inzetbaar en staat stevig met twee benen op de grond – dat past het beste bij onze bloedgroep.
  • Je hebt continu een glimlach op je gezicht – positiviteit en humor maken ons blij.
  • We kunnen het goed met elkaar vinden.

Feest der herkenning

Is bovenstaande voor jou een feest der herkenning dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou als Pedagogisch Medewerker in onze Art & Science BSO. Wij garanderen je dat jij je geen dag verveelt in deze dynamische job.

Wat levert dat jou op?

Je werkt op onze locaties in Rosmalen. We bieden een contract van 20 uur per week. Gegarandeerd veel plezier en energie. En niet te vergeten heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie. Qua beloning zijn we gebonden aan de loonschalen van de cao Kinderopvang en zit deze job in schaal 6 tussen € 2.128,- en € 2.899,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring. Ook de pensioenregeling is goed geregeld, evenals de mogelijkheden tot opleidingen, cursussen, reiskostenvergoeding en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.

Interesse gewekt?

Interesse gewekt en nog steeds aan het lezen? Groot gelijk! Want dit is een super job waarbij je uniek zicht hebt op hoe wij het samen flikken de beste kinderopvangorganisatie in de regio te zijn. Nu je het tot hier hebt volgehouden zijn er een paar routes waar je uit kunt kiezen om er verder in te duiken:

  1. Gelijk door voor het echte werk en stel jezelf voor via pz@goudvisje.nl. Stuur ons je cv en motivatie en geef hierbij aan wat jouw werkwensen zijn, zodat wij jou aan de juiste locatie kunnen matchen.
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn van der Spek of Brigitte van Rosmalen.

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou.

Solliciteren