Vacature Pedagogisch Medewerker BSO (14-25 uur)

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Wellicht sportief aangelegd? Ga jij graag buiten op ontdekking, ongeacht de weersomstandigheden? Of is creativiteit jouw talent? Wil je ook nog eens aan de slag met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Wat ga je doen?

Herkenbaar voor alle kinderen start jij de dag in de blauwe Goudvisje polo. Je stemt met je collega’s de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden af. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Jij schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en organiseert deze als de beste. Niets is te gek! Hierbij hou je rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Tijdens de activiteiten leer jij kinderen samen te werken en is er ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Naast de zorg voor de opvang van deze groep kinderen, laat je hen ook een onvergetelijke tijd beleven. Daarnaast communiceer je open en actief met de ouders en collega’s.

Waar dan?

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden klanten, medewerkers en vooral kinderen met ons. Een tikje tegendraads zijn we wel. We hebben een geheel eigen visie op zaken en willen altijd beter maar vooral ons onderscheiden ten opzichte van de ‘rest’. Zo bieden wij razend populaire ‘andere’ buitenschoolse opvang met een Natuur BSO, een Sport BSO, een Outdoor BSO en de meest recente; de Art & Science BSO! Inmiddels hebben we een team van zo’n 200 talentvolle, gastvrije en prettig gestoorde medewerkers bij elkaar verzameld. Allemaal met passie, en we zijn trots op allemaal. Omdat veel ouders ons ook zo geweldig vinden dat zij hun belangrijkste kapitaal, namelijk hun kinderen, een aantal dagdelen per week aan onze zorg toevertrouwen blijven we maar groeien. We hebben daarom nieuwe, leuke en gezellige mensen nodig.

Ben jij het?

Als wij onze ideale kandidaat mogen omschrijven dat ziet deze er ongeveer zo uit:

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma – dit is nou eenmaal een vereiste. Via de volgende link kan jij je diploma checken om zeker te weten dat jouw diploma de juiste is: https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma
  • Je bent tussen 13.30 – 18.30 uur beschikbaar, bij voorkeur van maandag t/m vrijdag. En in de vakanties de hele dag – dan hebben we je het hardst nodig.
  • Je hebt gevoel voor natuurbeleving en een gastvrije instelling – dit is immers wat wij belangrijk vinden.
  • Je bent prettig en toegankelijk voor kinderen en ouders – omdat wij dat ook prettig vinden en het zelf ook zijn.
  • Je bent creatief en bedenkt moeiteloos verschillende activiteiten (in de natuur) – daar worden de kinderen heel erg blij van.
  • Je bent flexibel inzetbaar en staat stevig met twee benen op de grond – dat past het beste bij onze bloedgroep.
  • Je hebt continu een glimlach op je gezicht – positiviteit en humor maken ons blij.
  • We kunnen het goed met elkaar vinden.
Wat levert dat jou op?

Je werkt op één of meerdere van onze BSO locaties in Rosmalen, Empel of Berlicum. We bieden een contract dat kan variëren van 14 tot 25 uur per week verdeeld over 3 tot 5 dagen. Gegarandeerd veel plezier en energie. En niet te vergeten heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie. Qua beloning zijn we gebonden aan de loonschalen van de cao Kinderopvang en zit deze job in schaal 6 tussen € 2.139,- en € 2.913,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring. Ook de pensioenregeling is goed geregeld, evenals de mogelijkheden tot opleidingen, cursussen, reiskostenvergoeding en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.

Interesse gewekt?

Interesse gewekt en nog steeds aan het lezen? Groot gelijk want dit is een super job waarbij je uniek zicht hebt op hoe wij het samen flikken de beste kinderopvangorganisatie in de regio te zijn! Nu je het tot hier hebt volgehouden zijn er een paar routes waar je uit kunt kiezen om er verder in te duiken:

  1. Gelijk door voor het echte werk en stel jezelf voor via pz@goudvisje.nl. Stuur ons je cv en motivatie en geef hierbij aan wat jouw werkwensen zijn, zodat wij jou aan de juiste locatie kunnen matchen.
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn van der Spek of Brigitte van Rosmalen.

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou!

Solliciteren