Pedagogisch Medewerker BSO Specials (10 – 15 uur)

Onze uitdaging…

Ben jij graag buiten, ongeacht de weersomstandigheden? Of ben jij sportief en schud jij de leukste activiteiten en wedstrijden zo uit je mouw? Of is creativiteit jouw talent en kun jij als de beste TikTok filmpjes maken? En vind jij het geweldig om met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar na school aan de slag te gaan met diverse activiteiten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?
Herkenbaar voor alle kinderen start jij de dag in je blauwe Goudvisje polo. Je stemt met je collega’s de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden af. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Jij schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en organiseert deze als de beste. Hierbij hou je rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Tijdens de activiteiten leer jij kinderen samenwerken en is er ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Naast de zorg voor de opvang van deze groep kinderen, laat je hen ook een onvergetelijke dag beleven. Daarnaast communiceer je open en actief met ouders en collega’s.

Waar dan?
Onze BSO Specials bestaan uit een Sport BSO, Outdoor BSO en Art & Science BSO en zijn te vinden op verschillende locaties:

Sport BSO
Op het terrein van voetbalvereniging OJC en Emplina, met verschillende sportvelden op loopafstand, worden kinderen na school ontvangen. Een plek waar kinderen thuis komen na een dag school en waar ze uitgedaagd worden om nieuwe (sport)spellen te ontdekken. Samen bedenken we de leukste activiteiten.

Outdoor BSO
Aan de rand van het bos, op loopafstand van de zandverstuiving, is een fantastische ruimte ingericht waar de kinderen eerst samenkomen. Vervolgens ga je met ze erop uit! Iedere dag buiten met een gevarieerd programma. Samen maken we er een onvergetelijke middag van.

Art & Science BSO
In Rosmalen hebben wij twee van onze locaties omgetoverd tot unieke Art & Science BSO’s. Zo is er op een van de locaties een keuken waar proefjes worden gedaan, een atelier waar de mooiste kunstwerken worden gemaakt, een danszaal mét verkleedkast en een heuse bioscoop waar zelfgemaakte filmpjes kunnen worden getoond.

Ben jij het?
Samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen. We doen dit vol overgave en zijn trots op wat we met elkaar bereiken. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur; door jouw inzet en enthousiasme kiezen ouders en collega’s voor ’t Goudvisje. Met jouw ideeën maak je van elke dag een feestje. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een relevant diploma.
  • Ben je minimaal 2 middagen per week beschikbaar tussen 13.30 uur – 18.30 uur en in vakanties de hele dag.

Wat levert jou dat op?

  • Een dienstverband van 10 – 15 uur (2 of 3 middagen) per week.
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling.
  • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.177,- en € 2.964,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
  • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering, conform CAO kinderopvang.
  • Ook de pensioenregeling is goed geregeld, evenals de mogelijkheden tot cursussen, reiskostenvergoeding en natuurlijk onze onvergetelijke teamuitjes en personeelsfeesten.

Interesse gewekt?
Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

  1. Gelijk door voor het echte werk en jezelf voorstellen via onderstaande link of door je cv en motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl.
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn van der Spek of Brigitte van Rosmalen.