Pedagogisch Medewerker BSO

Wat ga je doen?

Jij mag zorgen dat de kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar een onvergetelijke middag beleven. Bij jou kunnen ze, na een schooldag, hun energie kwijt of juist tot rust komen. Jij schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en organiseert deze als de beste. Hierbij hou je rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Waar dan?

Met maar liefst 12 BSO locaties zit er voor jou vast een locatie bij waar jij je helemaal op je plek voelt. Of dit nou op een van onze Sport BSO’s is, waar je sportief aan de slag gaat, onze Art & Science BSO waar alles draait om creativiteit of onze Outdoor BSO waar je met de kinderen de bossen in gaat, er is voor ieder wat wils. Uiteraard ontbreekt ook de ‘reguliere’ BSO niet en zelfs deze is niet standaard. Bijvoorbeeld vanwege de natuurspeeltuin die net nieuw is of omdat je kunt paardrijden met de kinderen op onze pony’s.

Wat levert dat jou op?

 • Een dienstverband van 4, 8, 11 of 14 uur per week, afhankelijk van de locatie en je beschikbare dagen. We hebben vacatures op diverse locaties. Er is dus altijd een locatie die bij jou past.
 • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.188,- en € 2.979,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
 • 23 vakantiedagen (o.b.v. 36 uur per week)
 • 8% vakantiegeld & 3% eindejaarsuitkering.
 • Goede reiskostenregeling.
 • Leuke extra’s zoals een aanbrengbonus (tot 400 euro netto) voor nieuwe collega’s, de mogelijkheden tot cursussen en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.
 • Jij kunt je volledig focussen op de kinderen, want wij zetten groepsassistenten, huishoudelijk medewerkers en pedagogisch coaches in als ondersteuning.

Ben jij het?

Samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen. We doen dit vol overgave en zijn trots op wat we met elkaar bereiken. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur; door jouw inzet en enthousiasme kiezen ouders en collega’s voor ’t Goudvisje. Met jouw ideeën maak je van elke dag een feestje. Daarnaast:

 • Ben je in het bezit van een relevant diploma – dit is nou eenmaal een vereiste.

M.b.v. de diplomacheck kan je kijken of je diploma kwalificeert: Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)

 • Heb je gevoel voor natuurbeleving en een gastvrije instelling – dit is immers wat wij belangrijk vinden.
 • Heb je continu een glimlach op je gezicht – positiviteit en humor maken ons blij.
 • Kunnen we het goed met elkaar vinden.

Interesse gewekt?

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

 1. Je cv en motivatie mailen naar pz@goudvisje.nl
 2. Solliciteren via de link op onze website.
 3. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn of Brigitte.