Pedagogisch Medewerker BSO & BSO Specials

Wat ga je doen?

Herkenbaar voor alle kinderen start jij de dag in je blauwe Goudvisje polo. Je stemt met je collega’s de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden af. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Jij schudt bijzondere activiteiten zo uit je mouw en organiseert deze als de beste. Hierbij hou je rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Tijdens de activiteiten leer jij kinderen samenwerken en is er ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Naast de zorg voor de opvang van deze groep kinderen, laat je hen ook een onvergetelijke dag beleven. Daarnaast communiceer je open en actief met ouders en collega’s.

Waar dan?

Met maar liefst 12 BSO locaties zit er voor jou vast een locatie bij waar jij je helemaal op je plek voelt. Of dit nou op een van onze Sport BSO’s is, waar je sportief aan de slag gaat, onze Art & Science BSO waar alles draait om creativiteit of onze Outdoor BSO waar je met de kinderen de bossen in gaat, er is voor ieder wat wils. Uiteraard ontbreekt ook de ‘reguliere’ BSO niet en zelfs deze is niet standaard. Bijvoorbeeld vanwege de natuurspeeltuin die net nieuw is of omdat je kunt paardrijden met de kinderen op onze pony’s.

Wat levert dat jou op?

  • Een dienstverband van 11 uur – 19 uur per week. Verdeeld over 3 – 4 middagen.
  • Heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie die volop in beweging is.
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling.
  • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.385,- en € 3.192,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
  • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering, conform CAO kinderopvang.

Ben jij het?

Samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen. We doen dit vol overgave en zijn trots op wat we met elkaar bereiken. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur; door jouw inzet en enthousiasme kiezen ouders en collega’s voor ’t Goudvisje. Met jouw ideeën maak je van elke dag een feestje. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een relevant diploma.
  • Ben je beschikbaar op de dagen maandag t/m vrijdag, tussen 13.30 uur – 18.30 uur en in de vakanties de hele dag.

Interesse gewekt?

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

  1. Je cv en motivatie mailen naar pz@goudvisje.nl
  2. Solliciteren via de link op onze website.
  3. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn, Amanda of Brigitte.