Vacature Pedagogisch Medewerker Oproeppool

Wie zoeken wij?

Wij zoeken stoere kerels of pittige dames. Actieve, betrokken en enthousiaste medewerkers, die zorg dragen voor de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Mensen met een eigen visie op kinderopvang, die kwaliteit koppelen aan liefde en uitdaging. Heb jij een gastvrije instelling? Ben je sportief aangelegd en ondernemend, met gevoel voor natuur en creativiteit? Doe jij graag meer dan verwacht wordt en ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten? Dan pas jij in onze organisatie! Wij zijn op zoek naar mensen flexibel inzetbaar zijn op diverse dagen. Een functie die goed te combineren is met een (deeltijd) baan en/of studie!

De functie in het kort

Je werkt als oproepkracht op meerdere locaties in Rosmalen en/of Empel. Je bent flexibel inzetbaar en houdt ervan om telkens nieuwe contacten te maken. Als oproepkracht ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse of naschoolse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Je organiseert hierbij activiteiten waarbij je denkt aan de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Je werkt samen met de vaste medewerkers van de organisatie, doet ervaring op binnen de branche en ziet verschillende vestigingen.

Ons aanbod

Een fantastische baan welke goed te combineren is met een parttime baan, studie of zelfs eigen bedrijf. We bieden een salaris conform de CAO Kinderopvang en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen. Een reiskostenvergoeding behoort tot de mogelijke arbeidsvoorwaarden.

Functie-eisen

Heb jij…

  • Een relevant diploma en ongeveer twee jaar relevante werkervaring
  • Gevoel voor natuurbeleving en een gastvrije instelling
  • Een extravert karakter en open houding richting kinderen én ouders
  • Sociale vaardigheden voor het motiveren en stimuleren van kinderen
  • Een kritische werkhouding en zelfreflectie
  • Affiniteit met een digitale manier van werken

Dan komen wij graag met je in contact!

Geknipt voor jou?

Ben jij enthousiast geraakt door deze vacature? Zie jij jezelf werken binnen onze organisatie en voldoe jij aan de functie-eisen? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je CV, motivatiebrief en een (pas)foto.

Solliciteren