Medewerker Huis, Tuin & Dier (23 uur)

Wat ga je doen?

Om 09.30 start je de dag bij de dieren. Als eerste mogen Willy en Rosie, onze pony’s, naar buiten voor de hoognodige beweging. Terwijl zij zich uitleven in hun bak, zorg jij dat de stal weer helemaal schoon is. Een blik op de moestuin leert dat die er nog steeds netjes bij ligt, straks nog even alles aanharken met een groepje kinderen. Maar eerst een groep kleuters halen om samen de konijnen, kippen en geiten te voeren en te zorgen dat het hok er weer netjes bij ligt. De kinderen kennis laten maken met dieren vind jij net zo belangrijk als wij. En als het regent, dan ga jij net zo makkelijk met konijn onder de arm naar de kinderen toe. Tussendoor doe je wat lichte (huishoudelijke) klussen, zoals het vegen van de tuin. Als je handig bent met gereedschap is dat zeker een pré. Na de lunch ga je naar de BSO. Hier ontvang je kinderen in de leeftijd van 4 t/m12 jaar na hun schooldag. Het fruit dat jullie hebben gesneden is in no time op, dus tijd om aan de slag te gaan met de activiteiten die jullie hebben bedacht. Rond 17.00 uur komen de eerste ouders hun kroost alweer ophalen. Jij zorgt voor een overdracht naar de ouders en ruimt ondertussen alvast een en ander op, zodat jullie straks allemaal op tijd naar huis kunnen.

Waar dan?

Deze BSO heeft 2 werkplekken in Empel. De onderbouw zit in hetzelfde pand als de kinderopvang. Een gezellige drukte van belang is het hier. Creativiteit en knutselen staan hier voorop. De bovenbouw heeft z’n eigen plek; de Hooimijt. Met alle ruimte om te chillen en activiteiten te ondernemen met leeftijdsgenoten. Voor beide locaties geldt dat er binnen volop ruimte is, maar zodra het ook maar even kan zijn we natuurlijk lekker buiten te vinden.

Ben jij het?

Samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen. We doen dit vol overgave en zijn trots op wat we met elkaar bereiken. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur; door jouw inzet en enthousiasme kiezen ouders en collega’s voor ’t Goudvisje. Met jouw creatieve ideeën maak je van elke dag een feestje. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een relevant diploma.
  • Ben je beschikbaar op de dagen maandag t/m vrijdag, tussen 09.30 uur – 18.30 uur en in de vakanties de hele dag.

Wat levert dat jou op?

  • Een dienstverband van 23 uur per week verdeeld over 3 dagen.
  • Heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie die volop in beweging is.
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling.
  • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.139,- en € 2.913,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
  • 8% vakantiegeld en 2% eindejaarsuitkering, conform CAO kinderopvang.
  • Ook de pensioenregeling is goed geregeld, evenals de mogelijkheden tot cursussen, reiskostenvergoeding en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.

Interesse gewekt?

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

  1. Gelijk door voor het echte werk en jezelf voorstellen via onderstaande link of door je cv en motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl.
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn van der Spek of Brigitte van Rosmalen.