Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderopvang 27-36 uur per week

Zijn jouw skills minstens zo bijzonder zoals in een film? Deel jij onze visie op het gebied van kinderopvang? Ben jij sensitief, leergierig, gastvrij, sociaal vaardig en hou jij je graag bezig met de ontwikkeling van kinderen? Heb jij goede sociale en communicatieve vaardigheden? Een natuurtalent als het gaat om het buitenleven en ben jij gastvrij ingesteld? Doe jij graag meer dan verwacht wordt en ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Wat ga je doen?

Herkenbaar voor alle ouders en kinderen start jij de dag in de blauwe Goudvisje polo. Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 0 tot 4 jaar. Als het gaat om de allerkleinsten, onze baby’s, weet jij alles als het gaat over de ontwikkeling van het babybrein. Ken jij passende speel-, ontwikkelingsmaterialen en activiteiten en kan jij adequaat reageren op non-verbale signalen van baby’s. Weet je dit nog niet, dan geen probleem, wij leren het je! Bij onze peuters zorg jij ervoor dat zij zich kunnen ontwikkelen en spelenderwijs kunnen leren. Hiervoor organiseer jij activiteiten waarbij je rekening houdt met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je stemt met je collega’s de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden af. Daarnaast communiceer je open en actief met de ouders en collega’s.

Waar dan?

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden klanten, medewerkers en vooral kinderen met ons. Een tikje tegendraads zijn we wel. We hebben een geheel eigen visie op zaken en willen altijd beter maar vooral ons onderscheiden ten opzichte van de ‘rest’. Zo hebben we een heuse kinderopvangboerderij en bieden razend populaire ‘andere’ buitenschoolse opvang met een Natuur BSO, een Sport BSO, een Outdoor BSO en de meest recente; de Art & Science BSO! Inmiddels hebben we een team van zo’n 200 talentvolle, gastvrije en prettig gestoorde medewerkers bij elkaar verzameld. Allemaal met passie, en we zijn trots op allemaal. Omdat veel ouders ons ook zo geweldig vinden dat zij hun belangrijkste kapitaal, namelijk hun kinderen, een aantal dagdelen per week aan onze zorg toevertrouwen blijven we maar groeien. We hebben daarom nieuwe, leuke en gezellige mensen nodig.

Ben jij het?

Als wij onze ideale kandidaat mogen omschrijven dat ziet deze er ongeveer zo uit:

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma – dit is nou eenmaal een vereiste. Via de volgende link kan jij je diploma checken om zeker te weten dat jouw diploma de juiste is: https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma
  • Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag – dan hebben we je het hardst nodig.
  • Je hebt gevoel voor natuurbeleving en een gastvrije instelling – dit is immers wat wij belangrijk vinden.
  • Je bent prettig en toegankelijk voor kinderen en ouders – omdat wij dat ook prettig vinden en het zelf ook zijn.
  • Je bent creatief en bedenkt moeiteloos verschillende activiteiten (in de natuur) – daar worden de kinderen heel erg blij van.
  • Je bent flexibel en staat stevig met twee benen op de grond – dat past het beste bij onze bloedgroep.
  • Je hebt continu een glimlach op je gezicht – positiviteit en humor maken ons blij.
  • We kunnen het goed met elkaar vinden.

Feest der herkenning

Is bovenstaande voor jou een feest der herkenning dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang. Wij garanderen je dat jij je geen dag verveelt in deze dynamisch job.

Wat levert jou dat op?

Je werkt op een van onze kinderopvanglocaties in Empel, Rosmalen of Berlicum. We bieden een contract dat kan variëren van 27 tot 36 uur per week, verdeeld over 3 tot 5 dagen. Gegarandeerd veel plezier en energie. En niet te vergeten heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie. Qua beloning zijn we gebonden aan de loonschalen van de cao Kinderopvang en zit deze job in schaal 6 tussen € 2.116,- en € 2.887,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring. Ook de pensioenregeling is goed geregeld, evenals de mogelijkheden tot opleidingen, cursussen, reiskostenvergoeding en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.

Interesse gewekt?

Interesse gewekt en nog steeds aan het lezen? Groot gelijk want dit is een super job waarbij je uniek zicht hebt op hoe wij het samen flikken de beste kinderopvangorganisatie in de regio te zijn! Nu je het tot hier hebt volgehouden zijn er een paar routes waar je uit kunt kiezen om er verder in te duiken:

  1. Gelijk door voor het echte werk en stel jezelf voor via pz@goudvisje.nl. Stuur ons je cv en motivatie en geef hierbij aan wat jouw werkwensen zijn, zodat wij jou aan de juiste locatie kunnen matchen.
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn van der Spek of Brigitte van Rosmalen.

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou!

Solliciteren