Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderopvang & BSO: 27 uur per week

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor op een van onze locaties in Empel, Rosmalen of Berlicum. Ben jij sensitief, leergierig, gastvrij, sociaal vaardig en hou jij je graag bezig met de ontwikkeling van kinderen? Heb jij goede sociale en communicatieve vaardigheden? Ben jij gastvrij ingesteld en heb jij talent voor werken in de kinderopvang én BSO? Doe jij graag meer dan verwacht wordt en ben jij bereid om net dat stapje extra te zetten? Dan pas jij in onze organisatie!

Werkuren zijn verdeeld van maandag t/m vrijdag.

De functie in het kort

Je werkt op een van onze locaties in zowel kinderopvang als BSO. Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Je zorgt ervoor dat ouders en kinderen leuke herinneringen hebben aan de tijd die ze bij jou in de groep zitten. Om ervoor te zorgen dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen en spelenderwijs kunnen leren organiseer jij activiteiten en houd je daarbij rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Verder zorg je voor een actieve houding tegenover ouders en ben je open en enthousiast in je communicatie. Je zorgt ervoor dat de kinderen het leuk hebben en dat de ouders de kinderen graag bij jou brengen.

Ons aanbod
  • Een fantastische baan bij de beste opvang uit de omgeving. Je komt te werken binnen een innovatieve organisatie die altijd in beweging is. We bieden een salaris conform de CAO Kinderopvang, pensioenregeling en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen. Een reiskostenvergoeding behoort tot mogelijke arbeidsvoorwaarden.
Functie-eisen

Heb jij…

  • Een kritische werkhouding?
  • Een goed reflectief vermogen?
  • Een talent voor het bedenken van activiteiten aansluitend bij de ontwikkelingsfases van een kind?
  • Gevoel voor natuurbeleving en een gastvrije instelling
  • Een extravert karakter en open houding richting kinderen én ouders
  • Sociale vaardigheden voor het motiveren en stimuleren van kinderen?
  • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het opstellen van verslagen en contacten met ouders en school?
  • Een relevant diploma?
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een taalcertificaat niveau 3F?

Dan komen wij graag met je in contact!

Geknipt voor jou?

Ben jij enthousiast geraakt door deze vacature? Zie jij jezelf werken binnen onze organisatie en voldoe jij aan de functie-eisen? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload je CV, motivatiebrief en een (pas)foto.

Solliciteren