Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jij mag werken met de baby’s, de dreumessen én de peuters. Elke dag is anders, want elke dag sta je op een andere groep. Jij bent die pedagogisch medewerker waar het team heel erg blij van wordt. Want als jij binnen komt dan draait de groep moeiteloos door. Jij wordt ingezet op je eigen locatie, alleen de groep wisselt per dag. Komen we iemand te kort, dan wordt jij ingezet. De ene keer weet je dit ruim van tevoren, de andere keer hoor je het op de dag zelf. Jou maakt het niet uit, je houdt van die afwisseling. Ondanks dat je niet op een vaste groep staat, hoor jij er volledig bij. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je stemt met collega’s de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden af, waardoor je de dag optimaal kunt invullen. Heb je nog geen idee welke leeftijd je leuk vindt of ben je nog niet heel erg bekend met het vak, dan is starten als flexer de perfecte gelegenheid om dit te leren.

Wat levert dat jou op?

 • Een dienstverband van 27 (3 dagen) of 36 uur (4 dagen) per week. We hebben vacatures op diverse locaties. Er is dus altijd een locatie die bij jou past.
 • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.188,- en € 2.979,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
 • 23 vakantiedagen (o.b.v. 36 uur per week)
 • 8% vakantiegeld & 3% eindejaarsuitkering.
 • Goede reiskostenregeling.
 • Leuke extra’s zoals een aanbrengbonus (tot 400 euro netto) voor nieuwe collega’s, de mogelijkheden tot cursussen en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.
 • Jij kunt je volledig focussen op de kinderen, want wij zetten groepsassistenten, huishoudelijk medewerkers en pedagogisch coaches in als ondersteuning.

Ben jij het?

Als wij onze ideale kandidaat mogen omschrijving dat ziet deze er ongeveer zo uit:

 • Je hebt een enorme passie voor werken met kinderen – passie voor het vak hebben wij als geen ander.
 • Je bent in het bezit van een relevant diploma – dit is nou eenmaal een vereiste.

M.b.v. de diplomacheck kan je kijken of je diploma kwalificeert: Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)

 • Je hebt gevoel voor natuurbeleving en een gastvrije instelling – dit is immers wat wij belangrijk vinden.
 • Je hebt continu een glimlach op je gezicht – positiviteit en humor maken ons blij.
 • We kunnen het goed met elkaar vinden.

Wie zijn wij?

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden klanten, medewerkers en vooral kinderen met ons. Een tikje tegendraads zijn we wel. We hebben een geheel eigen visie, maken iedere dag voor de kinderen onvergetelijk en zijn altijd in ontwikkeling om de fijnste werkomgeving voor onze medewerkers te creëren. Wij zijn trots op ons team van ruim 200 gepassioneerde en gastvrije medewerkers die van hun werk een feestje willen maken!

Interesse gewekt?

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

 1. Je cv en motivatie mailen naar pz@goudvisje.nl
 2. Solliciteren via de link op onze website.
 3. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn of Brigitte.