Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verzorging van de kinderen van 0 tot 4 jaar. Als het gaat om de allerkleinsten, onze baby’s, weet jij alles als het gaat over de ontwikkeling van het babybrein, ken jij passende speel-, ontwikkelingsmaterialen en activiteiten en kan jij adequaat reageren op non-verbale signalen van baby’s. Weet je dit nog niet, dan geen probleem, wij leren het je! Bij onze peuters zorg jij ervoor dat zij zich kunnen ontwikkelen en spelenderwijs kunnen leren. Hiervoor organiseer jij activiteiten waarbij je rekening houdt met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je stemt met collega’s af over de dagindeling en de verdeling van de werkzaamheden, waardoor je de dag optimaal kunt besteden en de samenwerking leuk blijft. Daarnaast heb je een actieve, open en enthousiaste manier van communiceren met ouders.

Ben jij het?

Als wij onze ideale kandidaat mogen omschrijving dat ziet deze er ongeveer zo uit:

 • Je bent in het bezit van een relevant diploma – dit is nou eenmaal een vereiste.
 • Je hebt gevoel voor natuurbeleving en een gastvrije instelling – dit is immers wat wij belangrijk vinden.
 • Je bent prettig en toegankelijk voor kinderen en ouders – omdat wij dat ook prettig vinden en het zelf ook zijn.
 • Je bent creatief en bedenkt moeiteloos verschillende activiteiten (in de natuur) – daar worden de kinderen heel erg blij van.
 • Je bent erg flexibel en staat stevig met twee benen op de grond – dat past het beste bij onze bloedgroep.
 • Je hebt continu een glimlach op je gezicht – positiviteit en humor maken ons blij.

We kunnen het goed met elkaar vinden.

Wat levert dat jou op?

 • Een dienstverband van 18 uur (2 dagen), 27 uur (3 dagen) of 36 uur (4 dagen) per week.
 • We hebben vacatures op diverse locaties; van een kleine locatie met 2 verticale groepen tot een grote met 11 horizontale groepen. Er is dus altijd een locatie die bij jou past.
 • Heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie die volop in beweging is.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling.
 • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.385,- en € 3.192,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
 • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering, conform CAO kinderopvang.

Waar dan?

Kinderopvang ’t Goudvisje is de beste en leukste kinderopvang in de regio ’s-Hertogenbosch. Dat vinden wij althans zelf, en vele tevreden klanten, medewerkers en vooral kinderen met ons. Een tikje tegendraads zijn we wel. We hebben een geheel eigen visie op zaken en willen altijd beter maar vooral ons onderscheiden ten opzichte van de ‘rest’. Inmiddels hebben we een team van zo’n 200 talentvolle, gastvrije en prettig gestoorde medewerkers bij elkaar verzameld. Allemaal met passie, en we zijn trots op allemaal. Omdat veel ouders ons ook zo geweldig vinden dat zij hun belangrijkste kapitaal, namelijk hun kinderen, een aantal dagdelen per week aan onze zorg toevertrouwen blijven we maar groeien. We hebben daarom nieuwe, leuke en gezellige mensen nodig.

Interesse gewekt?

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

 1. Je cv en motivatie mailen naar pz@goudvisje.nl
 2. Solliciteren via de link op onze website.
 3. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn, Brigitte of Amanda.