Vacature Pedagogisch Medewerker Kinderopvangboerderij Empel

Ben jij het?

Als Pedagogisch Medewerker ben jij sensitief, leergierig en hou jij je graag bezig met de ontwikkeling van kinderen. Jij hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Bent een natuurtalent als het gaat om het buitenleven en jij bent gastvrij ingesteld. Doe jij graag meer dan verwacht wordt en ben je bereid om net dat stapje extra te zetten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou. Samen zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen. We doen dit vol overgave en zijn trots op wat we met elkaar bereiken. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur; door jouw inzet en enthousiasme kiezen ouders en collega’s voor ’t Goudvisje. Met jouw energie en enthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een relevant diploma.
  • Ben je beschikbaar op werkdagen tussen 07.30 uur – 18.30 uur.

Wat levert dat jou op?

  • Een dienstverband van 27 of 36 uur per week verdeeld over 3 of respectievelijk 4 dagen.
  • Heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie die volop in beweging is.
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling.
  • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.155,- en € 2.935,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
  • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering, conform CAO kinderopvang.
  • Ook de pensioenregeling is goed geregeld, evenals de mogelijkheden tot cursussen, reiskostenvergoeding en natuurlijk onze onvergetelijke personeelsfeesten.

Interesse gewekt?

Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

  1. Gelijk door voor het echte werk en jezelf voorstellen via onderstaande link of door je cv en motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl.
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn van der Spek of Brigitte van Rosmalen.