Vacature Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang ’t Haaienhonk 12 – 16 uur per week (3-4 middagen)

Wie zoeken wij?

Altijd al aan de slag gewild met kinderen, gecombineerd met jouw outdoor of sport achtergrond? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou. Wij zoeken stoere kerels of pittige dames. Actieve, sportieve, betrokken en enthousiaste medewerkers, die niet alleen zorg dragen voor de opvang van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar maar deze groep kinderen een onvergetelijke tijd laten beleven door middel van de outdoor & sport activiteiten die jij neer weet te zetten. Hout zagen, survivallen, dijken bouwen, autoband trekken, wand klimmen, voetballen, hockeyen. Niets is te gek! Tijdens de activiteiten leer jij kinderen samen te werken als echte teamspelers en is er ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Alles zoveel mogelijk buiten, in de natuur.

De functie in het kort

Je werkt op onze Outdoor & Sport BSO. Als pedagogisch medewerker op deze buitenschoolse opvang ben je verantwoordelijk voor de naschoolse opvang en bezorg je de kinderen een onvergetelijke dag middels het uitdagende activiteitenaanbod. Daarbij houd je rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Verder zorg je voor een actieve houding tegenover ouders en ben je open en enthousiast in je communicatie.

Ons aanbod

Een fantastische baan bij de beste opvang uit de omgeving. Je komt te werken binnen een innovatieve organisatie die altijd in beweging is. We bieden een salaris conform de CAO Kinderopvang, pensioenregeling en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen. Een reiskostenvergoeding behoort tot mogelijke arbeidsvoorwaarden.

Functie-eisen

Wij komen graag in contact met je wanneer je:

  • een relevant diploma en bij voorkeur enkele jaren relevante stage en/of werkervaring hebt
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een taalcertificaat niveau 3F hebt
  • aantoonbare affiniteit hebt met sport en/of outdoor activiteiten
  • gevoel voor natuurbeleving en een gastvrije instelling hebt
  • beschikt over een extravert karakter en open houding richting kinderen én ouders
  • sociale vaardigheden voor het motiveren en stimuleren van kinderen je tweede natuur zijn
  • beschikt over een kritische werkhouding en zelfreflectie

Geknipt voor jou?

Ben jij enthousiast geraakt door deze vacature? Zie jij jezelf werken binnen onze organisatie en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan je CV, motivatiebrief, je wensen tot uren en werkdagen en een (pas)foto.

Solliciteren