Sportcoach (10-15 uur)

Onze uitdaging…

Voetballen, hockeyen, skateboarden, steppen of gewoon ouderwets tikkertje, niets is jou te gek. Ben jij sportief, graag buiten en schud jij de leukste activiteiten, clinics en wedstrijden zo uit je mouw? En vind jij niets leuker dan met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar na school in beweging te komen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Waar dan?
Onze BSO’s liggen op het terrein van voetbalvereniging OJC Rosmalen en hockeyvereniging MHC Rosmalen. Met op beide locaties een groot veld volledig tot je beschikking, worden kinderen hier na school ontvangen en worden ze uitgedaagd om (nieuwe) sport en spellen te ontdekken.

Wat ga je doen?
Als sportcoach weet jij als geen ander hoe je kinderen middels sport en spel in beweging krijgt. Door jouw enthousiasme en sportieve inzet maak je van elke dag een feestje. Jij schudt sportieve activiteiten zo uit je mouw en organiseert deze als de beste. Hierbij hou je rekening met de verschillende talenten, interesses en leeftijden van de kinderen. Daarnaast communiceer je open en actief met ouders en collega’s.

Ben jij het?
Een paar voorwaarden hebben we wel om in aanmerking te komen voor deze toffe job:

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma van Sport en Bewegen, CIOS, ALO of Sportkunde*
  • Je hebt ervaring in het trainen en/of begeleiden van kinderen.
  • Je bent minimaal 2 middagen per week beschikbaar tussen 13.30 uur – 18.30 uur en in vakanties de hele dag.

* Ook als je nog studeert en je volgt een van genoemde HBO Sport opleidingen, zijn wij op zoek naar jou als je 50% van je studiepunten hebt gehaald of bent toegelaten tot minimaal het 3e jaar.

Wat levert jou dat op?

  • Een dienstverband van 10 tot 15 uur per week.
  • Heel veel leuke nieuwe collega’s bij een informele organisatie die volop in beweging is.
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling.
  • Salaris conform CAO kinderopvang, schaal 6 tussen € 2.155,- en € 2.935,- voor een fulltime baan, waarbij inschaling afhankelijk is van je relevante werkervaring.
  • 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering, conform CAO kinderopvang.

Interesse gewekt?
Als je bij ’t Goudvisje denkt te passen en de invulling voor onze uitdaging denkt te zijn dan komen wij heel graag in contact met jou! Dit kan op de volgende manieren:

  1. Gelijk door voor het echte werk en jezelf voorstellen via onderstaande link of door je cv EN motivatie te mailen naar pz@goudvisje.nl. Laat ons weten wat je aanspreekt in de vacature en onze organisatie en wat je denkt bij te kunnen dragen in de functie!
  2. Weten waar je aan begint en liever wat meer informatie krijgen door te bellen met 073 – 522 16 70 en te vragen naar Marjolijn of Brigitte.